Μετά την επικύρωση των τελευταίων αποτελεσμάτων επιβεβαιώνεται η αυξημένη συμμετοχή των γεωτεχνικών στις εκλογές του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.) για την ανάδειξη της νέας Διοικούσας Επιτροπής στο Παράρτημα Κεντρικής Ελλάδας, νέου Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. , όπως και των αντιπροσώπων των κλάδων του Παραρτήματος Κεντρικής Ελλάδας.

Στη Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Κεντρικής Ελλάδας (τοπικού ΓΕΩΤΕΕ) η ΔΑΚΕ Γεωτεχνικών (ΝΔ) αναδείχθηκε πρώτη με ποσοστό 56%, δεύτερη αναδείχθηκε η Δημοκρατική Συμπαράταξη Γεωτεχνικών (ΠΑΣΟΚ) με ποσοστό 19% , ενώ τρίτη παράταξη αναδείχθηκε η Γεωτεχνική Ενωτική Κίνηση (ΣΥΡΙΖΑ, Οικολόγοι) με ποσοστό 13,3%, ενώ, αντίστοιχα 6 έδρες έλαβε η ΔΑΚΕ, 4 έδρες η Δημοκρατική Συμπαράταξη και 1 έδρα η Γεωτεχνική Ενωτική Κίνηση.

Εκλέγονται για τη Διοικούσα Επιτροπή οι κάτωθι:

ΓΕΩΠΟΝΟΙ

ΝΤΟΓΚΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΔΑΚΕ-ΛΑΡΙΣΑ

ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,  λόγω εκλογής του στο Διοικητικό Συμβούλιο στη θέση του εκλέγεται ο ΜΟΣΧΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ – ΔΑΚΕ -ΦΘΙΩΤΙΔΑ

ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ   - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ  ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ - ΛΑΡΙΣΑ

ΚΩΣΤΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ   - ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ - ΛΑΡΙΣΑ

ΔΑΣΟΛΟΓΟΙ

ΓΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ  - ΔΑΚΕ –ΛΑΡΙΣΑ

ΔΑΡΔΙΩΤΗΣ ΝΙΚ.  – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ  ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ - ΛΑΡΙΣΑ

ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ

ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΗΣ ΔΗΜ.  – ΔΑΚΕ- ΛΑΡΙΣΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ  ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ - ΤΡΙΚΑΛΑ

ΓΕΩΛΟΓΟΙ

ΒΑΛΚΑΝΙΩΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ-ΔΑΚΕ-ΛΑΡΙΣΑ

ΜΠΕΛΕΣΗΣ ΑΛΕΞ.   - ΔΗΜ.ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ- ΛΑΡΙΣΑ

ΙΧΘΥΟΛΟΓΟΙ

ΝΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ    – ΔΑΚΕ- ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής έκανε το παρακάτω σχόλιο:

“Δηλώνουμε ευτυχείς γιατί ο στόχος που θέσαμε σαν Διοικούσα Επιτροπή να επαναφέρουμε τον κόσμο κοντά στο ΓΕΩΤ.Ε.Ε. αποδεικνύεται περίτρανα με την αύξηση της συμμετοχής στη διαδικασία. Το έργο το οποίο παραθέσαμε τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια ήταν αυτό που ανέδειξε και το τελικό αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους γεωτεχνικούς που βρέθηκαν στο πλευρό του Επιμελητηρίου, ενώ η εμπιστοσύνη τους μας γεμίζει ευθύνη για την επόμενη μέρα. Ως επικεφαλής της ΔΑΚΕ θεωρώ εξαιρετική επιτυχία την επικράτησή μας αυξάνοντας τη δύναμή μας κατά περίπου 5 ποσοστιαίες μονάδες έναντι των προηγούμενων εκλογών, καταγράφοντας το μεγαλύτερο ποσοστό όλων των ετών για την παράταξή μας, αριθμώντας 140 επιπλέον ψηφοδέλτια. Οι συνάδελφοι γεωτεχνικοί αποδέχτηκαν τις συντεχνιακές μας στρατηγικές τοποθετήσεις και τίμησαν και πάλι με την ψήφο τους την παράταξή μας.

Επίσης, νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος διότι όλοι οι εκλεγέντες της ΔΑΚΕ, και οι 6 της Διοικούσας Επιτροπής, κατέγραψαν τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων από όλους τους συναδέλφους όλων των Διοικουσών Επιτροπών μέχρι σήμερα.

Θα ήθελα να συγχαρώ όλες τις παρατάξεις για τον έντιμο και ομαδικό αγώνα που δώσαμε, διαβεβαιώνοντας ότι η επόμενη μέρα θα μας βρει όλους ενωμένους για το καλό του Επιμελητηρίου και των συναδέλφων γεωτεχνικών.

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ

 

ΣΥΝΟΛΟ ΕΓΚΥΡΩΝ

884

 

ΔΑΚΕ- ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ

496

56%

ΔΗΜ.ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ

171

19%

ΓΕΩΤ.ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

118

13,3%

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ

64

7,2%

ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

35

3,9%

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΕΤΡΟ

ΚΛΑΔΟΣ

ΕΔΡΕΣ

ΜΕΤΡΟ

ΓΕΩΠΟΝΟΙ

4

221,00

ΔΑΣΟΛΟΓΟΙ

2

442,00

ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ

2

442,00

ΓΕΩΛΟΓΟΙ

2

442,00

ΙΧΘΥΟΛΟΓΟΙ

1

884,00

ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ

 

ΔΑΚΕ-ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ

ΔΗΜ.ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΣΗ

ΓΕΩΤ.ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΓΕΩΠΟΝΟΙ

ΝΤΟΓΚΟΥΛΗΣ ΔΗΜ.   (72%)

ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ ΧΡ.  (64%)

ΚΩΣΤΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Γ.  (30%)

ΚΥΡΙΑΚΗΣ Γ.  (57%)

 

 

ΔΑΣΟΛΟΓΟΙ

ΓΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ  (60%)

ΔΑΡΔΙΩΤΗΣ ΝΙΚ.  (30%)

 

 

 

 

ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ

ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΗΣ ΔΗΜ.  (42%)

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΚΟΣΜ.  (32%)

 

 

 

 

ΓΕΩΛΟΓΟΙ

ΒΑΛΚΑΝΙΩΤΗΣ ΣΩΤΗΡ.  (30%)

ΜΠΕΛΕΣΗΣ ΑΛΕΞ.  (16%)

 

 

 

 

ΙΧΘΥΟΛΟΓΟΙ

ΝΤΑΚΗΣ ΔΗΜ.   (33%)