Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Ταύρου κινητοποιώντας την ανάγκη σας για σταθερότητα ειδικά σε συγκεκριμένους τομείς. Η επαφή της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει μια αίσθηση «μετεωρισμού», ωστόσο μπορεί να φέρει και νέες ιδέες για λύσεις που ψάχνετε σε συγκεκριμένα ζητήματα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, σήμερα καλό είναι να λειτουργήσετε περισσότερο αυτόνομα. Η ανεξαρτησία είναι στο στοιχείο σας οπότε θα είναι εύκολο για εσάς να φέρετε εις πέρας το πρόγραμμά σας. Αποφύγετε οικονομικά θέματα, συζητήσεις και αγοραπωλησίες.

Για τους Ταύρους, το μότο “μακριά και αγαπημένοι” σας ταιριάζει γάντι σήμερα. Είτε αφορά προσωπικά είτε επαγγελματικά ζητήματα καλό θα είναι να πορευτείτε ανεξάρτητα και αυτόνομα.

Για τους Διδύμους, ψυχικές φορτίσεις έρχονται στην επιφάνεια σήμερα και δεν θα είναι εύκολο να τηρήσετε τα όρια, το πλαίσιο ή ότι έχετε βάλει σκοπό να κάνετε σήμερα. Με ηρεμία και βήμα βήμα προχωρήστε το πρόγραμμά σας.

Για τους Καρκίνους, σήμερα θα μπορούσατε να κάνετε την διαφορά. Σε κοινωνικό κυρίως επίπεδο η ημέρα προσφέρεται για δράσεις οι οποίες μπορούν να φέρουν στην ζωή σας κάτι ξαφνικό και ευχάριστο. Μην αφήσετε ευκαιρία ανεκμετάλλευτη αλλά κινηθείτε ευέλικτα.

Για τους Λέοντες, σήμερα είστε περισσότερο στον εαυτό σας και αυτό είναι καλό αν γίνει κατανοητό από τους γύρω. Δώστε χώρο και χρόνο σε προσωπικά σας θέματα και αφεθείτε σε κάτι που έχει ιδιαίτερη σημασία για εσάς αυτή τη στιγμή.

Για τους Παρθένους, οι εμπνεύσεις σας σήμερα πραγματικά μπορούν να σας δώσουν νέες ιδέες και λύσεις σε θέματα που έχετε στο μυαλό σας. Είναι σημαντικό να είστε ανοιχτή/ός ακόμη και σε κάτι το οποίο αρχικά μπορεί να σας ξενίσει.

Για τους Ζυγούς, δώστε χώρο σε ότι μπορεί να σας κάνει να νιώσετε όμορφα σήμερα. Καλό θα είναι να αποφύγετε δύσκολες συζητήσεις με κοντινούς σας ανθρώπους και συγγενείς. Μείνετε στην επιφάνεια των πραγμάτων.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα οι σχέσεις, οι συνεργασίες και οι συνδέσεις κάθε είδους μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Ο διαχωρισμός του σωστού και του δικαίου δεν θα είναι εύκολη ακόμη και για εσάς οπότε αποφύγετε τα πολλά λόγια και τις συζητήσεις.

Για τους Τοξότες, ένα εργασιακό θέμα σήμερα μπορεί να μην προχωρήσει όπως το θέλετε, ειδικά αν ποντάρετε στην βοήθεια άλλων ανθρώπων. Προσοχή στην υγεία σας και στα γυναικεία μέλη του περιβάλλοντός σας.

Για τους Αιγόκερους, δυσκολίες, ανατροπές αλλά και εμπνεύσεις φέρνει η σημερινή ημέρα. Για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες θα πρέπει να προχωρήσετε βήμα βήμα και με ευελιξία το πρόγραμμά σας.

Για τους Υδροχόους, σήμερα θέματα σπιτιού θα είναι δύσκολο να τα διαχειριστείτε αν δεν έχετε την διάθεση και θέληση να προσαρμοστείτε στις καταστάσεις. Τα δεδομένα αλλάζουν και εσείς θα πρέπει να κινηθείτε ευέλικτα.

Για τους Ιχθύες, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να φέρει νέες ιδέες αλλά θα μπορούσε να μπλοκάρει την ροή αυτή αν δεν είστε σε επαφή με αυτό που συμβαίνει γύρω σας. Δώστε σημασία μόνο σε ότι είναι σημαντικό για εσάς αυτή τη στιγμή.