Σήμερα το απόγευμα η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα/Υδροχόου αυξάνει την ανάγκη για δημιουργική έκφραση και την ανάγκη για σεβασμό στην ελευθερία και το προσωπικό σας χώρο. Τα συναισθήματα διογκώνονται σε επίπεδο δραματικό, λόγω του Λέοντα, αλλά είναι αλήθεια πως τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα και η συμμετοχή του πλανήτη Ουρανού σπρώχνουν προς αυτή τη κατεύθυνση. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, η συγκεκριμένη Πανσέληνος σας ζητά να έρθετε σε επαφή και να δείτε τις καταστάσεις και τους ανθρώπους γύρω σας περισσότερο από μια συλλογική οπτική. Να έρθετε σε επαφή με όνειρα και επιθυμίες σας και να χρησιμοποιήσετε το κοινωνικό σας πεδίο δραστηριοτήτων για να φέρετε ανάπτυξη σε ένα από κοινού έργο και όραμα με άλλους ανθρώπους ή ομάδες.

Για τους Ταύρους, η σημερινή Πανσέληνος σας ωθεί να ασχοληθείτε με δραστηριότητες οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στη κοινωνικότητα και προβολή σας. Να δείξετε στον κόσμο γύρω σας με τις επιτεύξεις σας, τα ταλέντα και τις δυνατότητές σας, ακόμη και μέσα από επαφές οι οποίες νιώθετε πως θα μπορέσουν να σας στηρίξουν. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξετε είναι να βρείτε/κρατήσετε τις ισορροπίες μεταξύ ιδιωτικής ζωής και κατεύθυνση ζωής.

Για τους Διδύμους, η σημερινή Πανσέληνος σας βοηθά να κατανοήσετε σε βαθύτερο επίπεδο πόσο σημαντικό είναι να μπορέσετε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας μέσω της γνώσης και των φιλοσοφικών αναζητήσεων. Να δείτε την αλήθεια μέσα από διαφορετικά πρίσματα ώστε να μπορέσετε να βρείτε νόημα και να νιώσετε χαρά μέσα από τις επιλογές σας.

Για τους Καρκίνους, η συγκεκριμένη Πανσέληνος σας ωθεί να ακολουθήσετε βαθύτερα μονοπάτια τα οποία το κύριο μοτίβο για να έρθει η ανάπτυξη που επιθυμείτε είναι η αποδοχή. Η υποστήριξη από άλλους ανθρώπους είναι μέσα στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας αλλά η εργασία που θα φέρει την προσωπική σας αναγέννηση και θα οδηγήσει σε πιο παραγωγικό αποτέλεσμα, γνωρίζετε πως είναι μια προσωπική υπόθεση.

Για τους Λέοντες, το φως της Πανσελήνου σας επηρεάζει άμεσα και ειδικότερα σε ότι αφορά τις συνεργασίες, τις σχέσεις σας και εκείνους που σας συνδέει ένας ιδιαίτερος δεσμός. Μπορείτε αυτή τη στιγμή να δείξετε την αυθεντικότητάς σας μέσα από συνεργασία με άλλους ανθρώπους και να καταφέρετε να δημιουργήσετε μακροχρόνιες ενώσεις και συνδέσεις αγάπης και σεβασμού.

Για τους Παρθένους, η συγκεκριμένη Πανσέληνος σας ωθεί να ασχοληθείτε με κομμάτια των καθημερινών σας δραστηριοτήτων και να ανταμειφθείτε για τους κόπους σας. Μπορεί φαινομενικά να υπάρχουν ασύνδετα κομμάτια τα οποία καλείστε να ενώσετε και αυτό να σας δυσκολέψει αρχικά, ωστόσο η χαρά και η ικανοποίηση στο τέλος θα σας ανταμείψουν.

Για τους Ζυγούς, οτιδήποτε αφορά τη δημιουργική αυτό-έκφραση, αυτό-εκπλήρωση και καλλιτεχνικές αναζητήσεις είναι μέρος της συγκεκριμένης Πανσελήνου για εσάς. Η χάρη, η ομορφιά, το κάλλος καθώς και η γενναιοδωρία σας είναι τα μέσα για να μπορέσετε να εκπληρώσετε τα όνειρά σας και να βοηθήσετε τους ανθρώπους που έχετε στην καρδιά σας δείχνοντάς τους το σωστό δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν.

Για τους Σκορπιούς, η υπομονή, η επιμονή και η ανοχή που δείχνετε στις καταστάσεις είναι ιδιότητες οι οποίες γνωρίζετε πολύ καλά πως μπορούν να σας οδηγήσουν στο αποτέλεσμα που προσδοκάτε. Το φως της συγκεκριμένης Πανσελήνου φωτίζει το ιδιωτικό σας τερέν δίνοντάς σας ταυτόχρονα τη δύναμη και το σθένος να επιμένετε σε κάτι το οποίο έχει δυναμική και προοπτική εξέλιξης, αφήνοντας στην άκρη οτιδήποτε ανούσιο ή εκτός τόπου και χρόνου.

Για τους Τοξότες, η συγκεκριμένη Πανσέληνος φωτίζει οτιδήποτε κινητοποιείται στο άμεσο περιβάλλον σας μέσω της επικοινωνίας, των σχέσεων και των μεταφορών. Ενεργοποιεί έντονα την διανοητική διαδικασία μέσω της οποίας μπορείτε να πάρετε χρήσιμες πληροφορίες και να κερδίσετε γνώση μέσα από συζητήσεις με τους ανθρώπους που είναι κοντά σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία και δώστε παράλληλα χώρο σε μικρές απολαύσεις της ζωής.

Για τους Αιγόκερους, η συγκεκριμένη Πανσέληνος στοχεύει στην αναδημιουργία των δομών σας είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Σας φέρνει κοντά και σας ωθεί να δημιουργήσετε το κατάλληλο περιβάλλον ώστε να νιώθετε περισσότερο ασφαλής, βρίσκοντας ή/και διατηρώντας τις ισορροπίες που πραγματικά χρειάζεστε στο σήμερα της ζωής σας.

Για τους Υδροχόους, το φως της σημερινής Πανσελήνου σας επηρεάζει άμεσα δίνοντάς σας την δυνατότητα να κάνετε μεγάλες αλλαγές και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Οτιδήποτε σχετίζεται με εσάς την ίδια/τον ίδιο και τη προβολή σας αυτή τη στιγμή δίνεται η ευκαιρία να το εξετάσετε πιο προσωπικά, σκεπτόμενη/ος εσάς, την εικόνα σας και τα προσωπικά βήματα που οφείλετε να κάνετε για να φέρετε επέκταση σε αυτό που πρεσβεύετε.

Για τους Ιχθύες, το φως της συγκεκριμένης Πανσελήνου φωτίζει ασυνείδητες πλευρές σας και καταστάσεις που είναι κινητοποιημένες αυτή τη στιγμή στη ζωή σας με σκοπό να εκτιμήσετε πιο σωστά τη δυναμική τους. Ιδιότητες όπως η συμπόνια και η εν-συναίσθηση σας φέρνουν σε επαφή με την αληθινή σας φύση και μέσω αυτής της διαδικασία θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά όχι μόνο με τους ανθρώπους που έχετε στην καρδιά σας αλλά και με αθέατες πλευρές του εαυτού σας.