Οι όψεις του Ήλιου με τον Άρη και του Ερμή με τον Ουρανό μπορούν να κάνουν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα τη σημερινή ημέρα. Πρωτότυπες ιδέες έρχονται τις οποίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με ευκολία και θα βρείτε δημιουργικές διεξόδους νιώθοντας χαρά. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, σήμερα είναι κατάλληλη μέρα να δείξετε στους ανθρώπους που αγαπάτε και εκτιμάτε την αξία που έχουν για εσάς. Η εκτίμηση μπορεί να έρθει μέσα από πολύ μικρές χειρονομίες και όχι απαραίτητα από δώρα, λόγια και υποσχέσεις. Η φιλιά, η συντροφικότητα είναι ανεκτίμητοι θησαυροί στη ζωή σας.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη στο ζώδιο σας συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας σπρώχνουν να ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας θέματα. Δημιουργείστε στο μυαλό σας το μέλλον που θέλετε με ειλικρίνεια και θα βρείτε τους τρόπους να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας αρκεί να έχουν πραγματική αξία για εσάς.

Για τους Διδύμους, σήμερα μέσα από τις καταστάσεις μπορείτε να δείτε σε βαθύτερα επίπεδα τα «φρένα» που βάζετε η/ο ίδια/ος στον εαυτό σας. Ελάτε σε επαφή με τα πραγματικά σας συναισθήματα και ταξινόμησε τα. Μόνο μέσω αυτής της εσωτερικής διεργασίας μπορείτε να κατανοήσετε τί έχει αξία για εσάς και πόσα πράγματα μπορείτε να κάνετε ακόμη, απελευθερωμένη/ος από πεποιθήσεις που δεν είναι πια χρήσιμες στην ζωή σας.

Για τους Καρκίνους, η αληθινή επικοινωνία είναι το κλειδί της ημέρας για εσάς. Ακούστε και μοιραστείτε αυτά που έχουν αξία για εσάς και τους ανθρώπους που αγαπάτε. Μην αναλωθείτε σε συζητήσεις και σκέψεις που σας απομακρύνουν από αυτούς. Αν είναι κάτι σοβαρό μπορείτε σήμερα να το συζητήσετε μαζί τους, αρκεί ο στόχο να είναι να βρεθεί ξανά η ισορροπία μεταξύ σας.

Για τους Λέοντες, σήμερα μπορείτε να ανακαλύψετε και να διαφωτιστείτε για κάτι που έχει πραγματική αξία για εσάς. Οι αξίες σας χρειάζονται ένα “ξεσκόνισμα”, να τις δείτε με μια νέα ματιά, με τα τωρινά δεδομένα της ζωής σας ώστε να μπορέσετε να στοχεύσετε καλύτερα προς το στόχο που έχετε θέσει.

Για τους Παρθένους, σήμερα νιώθετε την ανάγκη να δείξετε την αξία σας, κυρίως σε όσους την αμφισβητούν. Αν νιώθετε αδικημένη/ος για τον οποιοδήποτε λόγο, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε σήμερα είναι να επιδιώξετε μια αληθινή, ειλικρινή επικοινωνία με τους κατάλληλους ανθρώπους. Υποστηρίξτε με επιχειρήματα τη στάση σας και διεκδικείστε αυτό που σας αξίζει.  

Για τους Ζυγούς, αυτή τη στιγμή σας δίνεται η ευκαιρία να φέρετε την ισορροπία εκεί που για κάποιους λόγους τον τελευταίο καιρό έχει χαθεί. Τα πλανητικά δρώμενα σας κάνουν ακόμη περισσότερο διαλλακτική/ό ενεργοποιώντας το επικοινωνιακό σας ταλέντο στην επιφάνεια. Εστιάστε στα θετικά σημεία με αισιοδοξία και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που προκύπτουν.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας συνδυαστικά με τις υπόλοιπες δυναμικές σήμερα σας βάζουν στη διαδικασία να ασχοληθείτε με τις σχέσεις και τις συνδέσεις σας γενικότερα. Μπορεί να ανακαλύψετε πως σχετικά με κάποιο άτομο δεν του έχετε δώσει την απαιτούμενη σημασία και να το αξιολογήσετε εκ νέου. Επίσης, είναι ευκολότερο σήμερα να επανατοποθετηθείτε πιο σωστά πάνω σε μια κατάσταση και να συζητήσετε με άλλους ανθρώπους σε επίπεδο συνεργασίας.  

Για τους Τοξότες, η κατανόηση τόσο στις δικές σας ανάγκες όσο και των ανθρώπων γύρω σας είναι ιδιαίτερα σημαντική σήμερα. Τα πλανητικά δρώμενα σας δίνουν την ευκαιρία, μέσω της αλληλεπίδρασης με ανθρώπους που ανήκουν στη καθημερινότητα σας, να υποστηρίξετε ο ένας τον άλλον και να δοθεί βοήθεια εκεί που είναι απαραίτητη για να προχωρήσει μια κατάσταση.

Για τους Αιγόκερους, η επαφή με άλλους ανθρώπους σήμερα παίρνει πιο γήινες αποχρώσεις. Η ανάγκη σας για επικοινωνία επικεντρώνεται σε πιο ουσιαστικά θέματα που θα έχουν αξία για εσάς στο χρόνο. Προσπαθήστε να μην σπαταλήσετε τη δημιουργική σας ενέργεια σε αφηρημένες και εφήμερες καταστάσεις. Αυτή τη στιγμή μπορείτε να χτίσετε κάτι όμορφο και δημιουργικό.  

Για τους Υδροχόους, η ανάγκη σας να εξερευνήσετε νέες πηγές έμπνευσης είναι ιδιαίτερα κινητοποιημένη αυτές τις ημέρες. Η ανακάλυψη μιας νέας κατάστασης, μιας ιδέας, καινούργιων ανθρώπων και πραγμάτων εξαρτάται από την δική σας στάση απέναντι σε οτιδήποτε καινούργιο σας κτυπά τη πόρτα.

Για τους Ιχθύες, η διάθεση σας σήμερα επηρεάζεται έντονα από οτιδήποτε κεντρίζει το τομέα «αξίες» της ζωής σας. Είτε πρόκειται για υλικές είτε για συναισθηματικές αξίες για εσάς είναι ένας τομέας πολύ σημαντικός και χρειάζεται να έχει πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Πχ η ποιότητα δεν θα πρέπει να είναι διαπραγματεύσιμη.