Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Καρκίνου ωθώντας σας να ασχοληθείτε περισσότερο με ότι σας γεμίζει την καρδιά σας. Ωστόσο, η σχέση του Ήλιου με τον Ουρανό φέρνει πράγματα στην επιφάνεια, τα οποία χρειάζεται να τα δείτε περισσότερο με τη λογική. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, ασχοληθείτε αυτή τη στιγμή με κοινωνικά ζητήματα και αφήστε ότι δεν επείγει για μία άλλη στιγμή. Δώστε χώρο μόνο σε ότι σας βοηθά να κρατήσετε τις προσωπικές σας ισορροπίες γιατί εύκολα χάνονται σήμερα.

Για τους Ταύρους, έντονη η ανάγκη να κάνετε με τον οποιοδήποτε τρόπο τη διαφορά σήμερα. Τα πλανητικά δρώμενα δεν θα είναι υποστηρικτικά για οτιδήποτε δεν έχει γερές βάσεις ή δεν έχετε εσείς αντικειμενικές προσδοκίες.

Για τους Διδύμους, σήμερα θα μπορούσατε να διαφοροποιηθείτε από τους άλλους με κάποιον τρόπο. Είτε οι ιδέες σας είναι πιο μπροστά είτε νιώθετε πως έχετε την εύνοια με το μέρος σας προσπαθήστε να κρατήσετε την αισιοδοξία σας ενεργή και χρησιμοποιήστε την ως κινητήρια δύναμη.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας, σας φέρνει πιο κοντά με βαθύτερα συναισθήματα και επιθυμίες. Δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσετε να τις ικανοποιήσετε εύκολα ωστόσο οποιαδήποτε προσπάθεια κάνετε αυτή τη στιγμή είναι αξιοσημείωτη.

Για τους Λέοντες, τις τελευταίες ημέρες ενδέχεται να είστε σε αναβρασμό είτε λόγω των γεγονότων είτε λόγω δικών σας σκέψεων ή συναισθημάτων που έχουν κινητοποιηθεί. Αν κάτι σας πιέζει, θα πρέπει να το δείτε με ηρεμία και ησυχία γιατί μπορεί να γίνουν λάθος κινήσεις.

Για τους Παρθένους, πολλές συζητήσεις γίνονται αυτές τις ημέρες είτε για ένα επαγγελματικό ζήτημα είτε κάτι που αφορά την καθημερινή σας ρουτίνα. Διατηρήστε τη λογική σας σκέψη και την αντικειμενική σας στάση.

Για τους Ζυγούς, δεν είναι σίγουρο αν θα καταφέρετε να προλάβετε να κάνετε όλα όσα έχετε κατά νου ωστόσο είναι καλή ημέρα να το προσπαθήσετε. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε τις ισορροπίες σας και να λειτουργήσετε ευέλικτα.

Για τους Σκορπιούς, διάφορες καταστάσεις σας φορτίζουν τις τελευταίες ημέρες αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρείτε την άκρη. Προσπαθήστε να έχετε λίγο χρόνο για εσάς κάνοντας πράγματα που μπορούν να σας αποφορτίσουν.

Για τους Τοξότες, συνεργασίες και σχέσεις ενδέχεται να είναι στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες με κορύφωση τη σημερινή. Δεν έχετε κάτι άλλο να κάνετε παρά να λειτουργήσετε ενήλικα, ευέλικτα και με διπλωματία.

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής πλησιάζει τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας φέρνοντας ιδέες για εγχειρήματα που τρέχουν και δίνοντας ενέργεια για να προχωρήσετε μπροστά. Καλό θα είναι να λειτουργήσετε σε συνεργασία μέχρι να ολοκληρωθούν κάποια ζητήματα ή οι σκέψεις που τρέχουν.

Για τους Υδροχόους, σήμερα προχωρήστε με προσοχή ανεξάρτητα αν το πρόγραμμά σας είναι βατό ή εύκολο. Διάφορες καταστάσεις ή απρόοπτα μπορεί να προκύψουν και θα πρέπει να τα διαχειριστείτε κατά περίπτωση.

Για τους Ιχθύες, δώστε σήμερα χώρο σε ότι μπορεί να σας ηρεμήσει και να σας βοηθήσει να προχωρήσετε το πρόγραμμά σας πιο εύκολα και με μεγαλύτερη ηρεμία. Δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα για να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα.