Η Σελήνη συνεχίζει το πέρασμά της από το ζώδιο του Υδροχόου. Συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα προσπαθήστε να φτιάξετε το πρόγραμμά σας με τέτοιο τρόπο ώστε να έχετε λίγο χρόνο για εσάς. Είναι σημαντικό να κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί και κυρίως σας ξεκουράζει ψυχικά. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, τις προσωπικές σας ανάγκες φέρνουν στο προσκήνιο τα πλανητικά δρώμενα αυτή την στιγμή. Η ανάγκη να νιώσετε και να εκφραστείτε ελεύθερα θα είναι έντονη αλλά καλό θα ήταν να μην δράσετε από παρόρμηση.

Για τους Ταύρους, θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα αυτή την στιγμή για την αυτονομία σας και ειδικά σήμερα η τάση θα είναι εντονότερη. Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα δεδομένα με περισσότερο καθαρό μυαλό.

Για τους Διδύμους, ψυχικές διεργασίες μπορεί να σας φορτίζουν σήμερα. Η διαδικασία αυτή έχει σκοπό να αφαιρέσει το φορτίο που δεν χρειάζεστε ώστε να κάνετε το επόμενο βήμα με μεγαλύτερη ελευθερία. Πάρτε κουράγιο από αυτό και δείξτε περισσότερη κατανόηση.

Για τους Καρκίνους, πολλά πράγματα θέλετε να κάνετε τα οποία συνδέονται το ένα με το άλλο, οπότε νιώθετε πως πρέπει να αρχίσετε από κάπου πρώτα. Είναι αλήθεια και δίνεται η ευκαιρία σήμερα να βρείτε την άκρη του νήματος.

Για τους Λέοντες, οι επαφές και οι σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να φέρνουν προκλήσεις. Με ηρεμία και πάντα σε επαφή με την αντικειμενική πλευρά της κατάστασης, προχωρήστε κατά περίπτωση.

Για τους Παρθένους, αυτή τη στιγμή θα θέλατε να φύγετε μακρυά ή να απομακρύνετε από κοντά σας ότι δεν είναι πια χρήσιμο. Είναι στο χέρι σας και μπορείτε να το κάνετε αφού μελετήσετε προσεκτικά όλα τα δεδομένα.

Για τους Ζυγούς, πολύ προσωπικά σας ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια αυτή την στιγμή. Για να μπορέσετε να κάνετε αυτό που θα σας φέρει ικανοποίηση, θα πρέπει πρώτα να το βρείτε. Μόλις το εντοπίσετε και το διαχωρίσετε, τα υπόλοιπα έρχονται πιο εύκολα.

Για τους Σκορπιούς, ακόμη και αν θέλετε να ασχοληθείτε με άλλα πράγματα, ζητήματα με την οικογένεια ή την προσωπική σας ζωή είναι σε πρώτο πλάνο. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις.

Για τους Τοξότες, η επικοινωνία αυτή την στιγμή μπορεί να είναι δυσκολότερη αλλά μπορεί πραγματικά να σας βγάλει από διλλήματα. Παραμείνετε σταθερή/ός στην πορεία σας.

Για τους Αιγόκερους, ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να είναι η αιτία για κάτι που δεν μπορείτε να προχωρήσετε όπως θα θέλατε. Είναι ευκαιρία να επανεξετάσετε την συγκεκριμένη κατάσταση και να προχωρήσετε με νεότερα δεδομένα.

Για τους Υδροχόους, οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε είναι σημαντικές για να νιώσετε ελεύθερη/ος αλλά ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα ειδικά αυτή την περίοδο με τα εξωτερικά γεγονότα. Δώστε χώρο και χρόνο, χωρίς να χάνετε την αισιοδοξία σας.

Για τους Ιχθύες, μια νέα κατάσταση γεννιέται για εσάς σε λίγο καιρό παράλληλα με τα εξωτερικά γεγονότα. Κάποιες εσωτερικές διεργασίες χρειάζεται ακόμη να γίνουν από εσάς ώστε να είστε έτοιμη/ος όταν έρθουν τα γενέθλιά σας και η προσωπική σας Πρωτοχρονιά.