Μετά την αστυνομική κωμωδία του Ρομπέρ Τομά «Παγίδα ή Διπλό παιχνίδι» που παίχθηκε με μεγάλη επιτυχία τον Απρίλιο, το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Κιλελέρ συνεχίζει με δύο εξαιρετικές κωμωδίες.

Πρόκειται για την σκρούμπολ κωμωδία με πολλά στοιχεία φάρσας που διαδραματίζεται στην Αμερική της ποτοαπαγόρευσης ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΓΩ ή αλλιώς ΟΣΚΑΡ και στην κωμωδία (παρα) ΦΟΝΙΣΣΕΣ με έντονο το κοινωνικό στοιχείο.

Το πρώτο έργο θα παιχθεί την Παρασκευή 28, Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Ιουνίου και ώρα 21.15 στον Αύλειο χώρο του Νηπιαγωγείου Νίκαιας (νυν ΕΟΔΥΑ), για να ακολουθήσουν μία εβδομάδα μετά την Παρασκευή 05, Σάββατο 06 και Κυριακή 07 Ιουλίου στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα οι (παρα) Φόνισσες.

Με αφορμή τις παραστάσεις των δύο καλοκαιρινών έργων δόθηκε συνέντευξη τύπου.

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αχιλλέας Χατζούλης στην τοποθέτησή του τόνισε «Ο Πολιτισμός ήταν και θα είναι η πρώτη μας προτεραιότητα.

Πολιτισμός δημιουργίας, πολιτισμός όλων των τεχνών  με εκδηλώσεις σε κάθε περιοχή και δημοτικό διαμέρισμα.

Το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου μας συνεχίζει και φέτος τη μακρά πορεία του προσφέροντας μοναδικές θεατρικές βραδιές.

Τρία διαφορετικά έργα μέσα στη χρονιά καταδεικνύουν  για μία ακόμη φορά τη σημασία του Θεάτρου στις πολιτιστικές μας δράσεις.

Το Θέατρο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Πολιτισμού στο Δήμο μας.

Μετά την «Παγίδα ή Διπλό παιχνίδι» που στήθηκε το χειμώνα έρχεται  η σειρά του «Όσκαρ»  με τις γυναίκες και τις βαλίτσες του για να ακολουθήσουν εκείνες οι ιδιαίτερες «Φόνισσες» που ίσως είναι (;) αθώες τελικά.

Εκ μέρους της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ σας προσκαλώ και αυτή τη χρονιά να γίνουμε συμμέτοχοι στις μοναδικές θεατρικές βραδιές. Βραδιές ψυχαγωγίας. βραδιές Πολιτισμού».

Ο σκηνοθέτης Άκυς Μητσούλης τόνισε ότι το Θεατρικό Εργαστήρι συνεχίζει την πολύπλευρη δράση του με πολλές παραστάσεις σε πολλά θεατρικά είδη κάθε χρόνο. Στόχος μέσα από την ομαδική δουλειά είναι να παρουσιάζονται στο κοινό διαφορετικές προτάσεις προσφέροντας παράλληλα ψυχαγωγία και διασκέδαση. Έτσι μετά από ένα εξαιρετικό αστυνομικό έργο που παρουσιάστηκε το χειμώνα με μεγάλη επιτυχία συνεχίζουμε και φέτος με τις καλοκαιρινές μας παραστάσεις που απευθύνουμε πρόσκληση και πιστεύουμε ότι θα αγκαλιαστούν από το κοινό.