Πραγματοποιήθηκε χθες το ετήσιο και υποχρεωτικό για την αδειοδότηση σεμινάριο ακεραιότητας της Sport Radar, στο οποίο φέτος συμμετείχε η Κ19 της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση των «βυσσινί»:

«Πραγματοποιήθηκε χθες στη Λάρισα το ετήσιο και υποχρεωτικό για την αδειοδότηση κάθε ΠΑΕ σεμινάριο ακεραιότητας της Sport Radar, στο οποίο φέτος συμμετείχε η ομάδα της Κ19 της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Κατά την παρουσίαση του ο εισηγητής κ. Άκης Αγκιστριώτης μίλησε στους νεαρούς αθλητές μας και στον προπονητή τους κ. Μιλτιάδη Ζιάκα, εξηγώντας τους κινδύνους του παράνομου στοιχηματισμού, που μπορούν να οδηγήσουν στην απόλυτη προσωπική, οικονομική και επαγγελματική καταστροφή ενός ποδοσφαιριστή.

Στην παρουσίαση ήταν επίσης παρόντες ο Τεχνικός Διευθυντής των ομάδων Νέων της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Κώστας Κοταρέλας και η Υπεύθυνη της Γραμματείας κα Αγγελική Χατζή.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση και τα στελέχη του ICBS Larissa Business College για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας του εργαστηρίου με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, για την εν γένει προθυμία τους και την εξαιρετική φιλοξενία στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου».