Παρών στον αγώνα της ΑΕΛ με την ΑΕΚ στο AEL FC ARENA ήταν ο προπονητής της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Μίκαελ Σκίμπε.

Ο Γερμανός τεχνικός έφτασε στη Λάρισα από νωρίς τη Δευτέρα συνοδευόμενος από τον Κώστα Τσάνα, βοηθό του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Οι δύο άνδρες έγιναν δεκτοί από τον Αλέξη Κούγια στο γήπεδο της ομάδας όπου ξεναγήθηκαν. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ επανέλαβε τη θέση της ομάδας πως επιθυμεί το AEL FC ARENA να γίνει μόνιμη έδρα της Εθνικής Ελλάδας, αντί για το «Καραϊσκάκη» ή το ΟΑΚΑ στην Αθήνα.

Ο Μίκαελ Σκίμπε κάθισε στα επίσημα του AEL FC ARENA μαζί με τον Αλέξη Κούγια αρκετή ώρα πριν τη σέντρα του αγώνα, όπου ο μεγαλομέτοχος τον σύστησε στα μέλη της διοίκησης της ΑΕΛ, αλλά και πολλούς άλλους παράγοντες και επιχειρηματίες της Λάρισας, τους οποίους ο Γερμανός χαιρέτισε με ευχαρίστηση.

Πριν μεταβεί στο γήπεδο, ο Μίκαελ Σκίμπε φιλοξενήθηκε στο AEL Radio όπου εξέφρασε τον εντυπωσιασμό του από το γήπεδο της ΑΕΛ, σημειώνοντας πως θα ήθελε η Εθνική να παίξει εδώ κάποτε.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ στη Λάρισα, είναι η πρώτη μου φορά. Έχω μείνει έκπληκτος από το στάδιο, είναι εκπληκτικο, είχα ακούσει πολλά γι' αυτό. Κυρίως γνωρίζω τους παίκτες της ΑΕΚ αλλά πάντα ενδιαφέρομαι να δω και άλλους παίκτες. Δεν ξέρω τόσα πολλά πράγματα για την ΑΕΛ γιατί τώρα ανέβηκε η ομάδα, αλλά ήθελα να δω την ομάδα της ΑΕΛ και γι' αυτό και βρίσκομαι σήμερα εδώ. Τα δύο προγούμενα χρόνια δεν ήταν καλή η πορεία της Εθνικής μας ομάδας, αλλά τώρα τα πήγαμε καλά και κοιτάμε τη συνέχεια. Είναι πιο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή, διότι ο Ολυμπιακός δε βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο που βρισκόταν. Οι υπόλοιπες ομάδες έχουν ανεβεί επίσης, ωστόσο είμαι δυσαρεστημένος διότι δε χρησιμοποιούνται πολλοί Έλληνες ποδοσφαιριστές. Αν είχαμε τη δυνατότητα να παίξουμε κάποτε στη Λάρισα, θα ήταν πολύ καλό. Είναι ένα πάρα πολύ ωραίο στάδιο. Η Εθνική Γερμανίας κάθε φορά αλλάζει την έδρα στην οποία αγωνίζεται. Η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη δεν είναι τόσο κοντά βέβαια στη Λάρισα», τόνισε ο Γερμανός.

*Φωτογραφία από athleticlarissa.gr