Κάποιες δωρεές είναι πολύτιμες για τους αστυνομικούς που αντιμετωπίζουν ολοένα και μεγαλύτερους κινδύνους κατά την άσκηση των καθηκόντων τους απέναντι στο οργανωμένο έγκλημα.

Μια δωρεά αλεξίσφαιρων γιλέκων για τους άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ελασσόνας, από τον ιδιοκτήτη της ομώνυμης τοπικής γαλακτοβιομηχανίας Νίκο Μπίζιο ήταν και ο λόγος της απονομής τιμητικής πλακέτας στον Ελασσονίτη επιχειρηματία κατά την κοπή πίτας των αστυνομικών που έγινε σε ταβέρνα της περιοχής.

Η συνεστίαση προσέλκυσε πολύ κόσμο και αποτέλεσε μια ξεχωριστή ψυχαγωγική βραδιά για τους αστυνομικούς και τις οικογένειές τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου, ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Γεώργιος Κατσιαντώνης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας Υποστράτηγος Δημήτριος Κοτσιάφτης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρισας Ταξίαρχος Γεώργιος Αγακος. 

Επίσης έδωσαν το παρών ο γενικός γραμματέας της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Λάρισας Γεώργιος Ματζανης, ο διοικητής της Π.Υ  Ελασσόνας Ελευθέριος Μουλτσιάς καθώς και αντιδήμαρχοι. 

Λ.Ε.