Με νέες αφίξεις γνωστών fashion brands υποδέχεται το φθινόπωρο το κατάστημα της γνωστής αλυσίδας Οπτικών Παναΐδης, με πάνω από 30 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, που λειτουργεί αποκλειστικά για την Θεσσαλία στο Fashion City Outlet. 

Πλέον στις δημοφιλείς σειρές γυαλιών ηλίου και οράσεως του γνωστού καταστήματος, έρχονται να προστεθούν και οι εταιρείες Tom Ford, TOD’S, Chloe, Diesel, Timberland και Dsquared2.

Στις κολεξιόν και τα μοντέλα που ανανεώνονται συνεχώς στο κατάστημα Παναΐδης, βρίσκει κανείς όλο τον χρόνο, σε ασυναγώνιστες outlet τιμές, μοναδικά γυαλιά (ηλίου και οράσεως) από κορυφαίες εταιρείες οπτικών, όπως Gucci, Bottega Veneta, Yves Saint Laurent, David Beckham, Ray Ban, Marc Jacobs, Carolina Herrera, Stella McCartney, Love Moschino, Missoni, Dior, Versace και άλλες.

Νέα Υπηρεσία «Γυαλιά σε 1 Ώρα»

Στο τμήμα Οράσεως του καταστήματος Panaidis Eyewear Boutique, μπορεί κάποιος να επιλέξει από μια μεγάλη ποικιλία σκελετών οράσεων γνωστών οίκων, πολυεστιακούς φακούς για όλες τις ανάγκες και παθήσεις, καθώς και φακούς επαφής αλλά και αναλώσιμα.

Μάλιστα, με την νέα υπηρεσία «Γυαλιά σε 1 Ώρα» το τμήμα οράσεως ετοιμάζει τα γυαλιά `σας σε χρόνο ρεκόρ, όσο κάνετε την βόλτα σας στα καταστήματα του Fashion City Outlet, ή απολαμβάνετε τον καφέ ή το γεύμα σας στο Food Court. 

Fashion City Outlet

Ωράριο λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων: 

Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 21:00 (συνεχόμενο ωράριο) 

Σάββατο 10:00 – 20:00 (συνεχόμενο ωράριο)

Διεύθυνση

4ο χλμ. Λεωφ. Κ. Καραμανλή

Λάρισα 

Τ +30 2410 67 17 17

www.fashioncity-outlet.gr