Σε επιστολή του ο Σύλλογος Καφετεριούχων Λάρισας ενημερώνει για τις επαφές που πραγματοποιήθηκαν με τη δημοτική αρχή και διαπιστώθηκε σύγκλιση απόψεων σε πολλά θέματα και ειδικά στο θέμα των συνεχών ελέγχων για την πάταξη της παραβατικότητας.
Αναλυτικά στην επιστολή αναφέρονται τα εξής: “Την Τετάρτη,1/2/2017,και ώρα 13:00,το προεδρείο του Συνδέσμου μας συναντήθηκε με τους κ.κ.Σούλτη(Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων) και Νταή(Αντιδήμαρχο Οικονομικών)κατόπιν πρόσκλησής τους.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αυτής διαπιστώθηκε σύγκλιση απόψεων σε πολλά θέματα και ειδικά στο θέμα των συνεχών ελέγχων για την πάταξη της παραβατικότητας όσον αφορά στο αποκαλούμενο «κλείσιμο»,με αυθαίρετες κατασκευές,των υπαίθριων χώρων των καταστημάτων και στο θέμα της τήρησης των διαγραμμίσεων αφού βέβαια εξεταστούν και επανεκτιμηθούν κάποιες περιπτώσεις καταφανούς αδικίας.
Υπήρξε η διαβεβαίωση από πλευράς των αντιδημάρχων για ρεαλιστική επανεκτίμηση των δεδομένων αδικιών που έχουν προκύψει από την προηγούμενη κανονιστική και επανόρθωση αυτών σε άμεσο χρόνο.
Προς επίρρωση των δεσμεύσεών μας,καλούμε τους συναδέλφους μας,μέλη ή μη,Συνδέσμουμας,όπως συμμορφωθούν με την κανονιστική του Δήμου προκειμένου να διευκολύνουν το έργο όλων μας και προκειμένου να αποκαταστήσουμε από κοινού το επάγγελμά μας απέναντι στον όποιον καλοθελητή!
Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο πως πολλοί καπηλεύονται την επαγγελματική μας ενασχόληση μην αναγνωρίζοντας τη συμβολή μας στην μείωση της ανεργίας αλλά και στην τόνωση των δημοτικών αλλά και των δημοσίων και ασφαλιστικών εσόδων.
Διαβεβαιώνουμε όλους και όλες πως ο Σύνδεσμός μας δεν θα αποτελέσει πρόσχημα για τον οποιονδήποτε θελήσει να χρησιμοποιήσει τη δυναμική του προκειμένου να επιτύχει προσωπικούς ιδιοτελείς σκοπούς!
Τέλος προσκαλούμε όλα τα μέλη μας αλλά και όλους όσους επιθυμούν να εγγραφούν στα μητρώα του Συνδέσμου μας όπως προσέλθουν στην πρώτη Γ.Σ. του σωματείου μας,για το 2017, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9/2/2017 και ώρα 13:00 στο Επιμελητήριο Λάρισας.
Υ.Γ.:επίσης ενημερώνουμε τον όποιον ενδιαφερόμενο πως το e-mail του Συνδέσμου μας είναι το:sikaelarissas@gmail.com”