Το Παράρτημα Λάρισας του ΠΜΣ (Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου) θα πραγματοποιήσει κινητοποίηση την Κυριακή 21 Ιούνη (Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής) στις 20:30 στην Πλ. Λαμπρούλη στον Λόφο του Φρουρίου.

Στη σχετική ανακοίνωση καλούνται «όλοι οι συνάδελφοι μουσικοί να δώσουν μαζικό παρών και να συμμετέχουν ενεργά σε αυτή την προσπάθεια γιατί μόνο εμείς μπορούμε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.

Καλούμε και τον λαό της Λάρισας να στηρίξει αυτή την προσπάθεια, μιας και εμείς είμαστε κομμάτι του λαού και η τέχνη μας απευθύνεται σε αυτόν και εμπνέεται από αυτόν. 

Μεγαλώνουμε την αλυσίδα και γινόμαστε και εμείς ένας από τους κρίκους της. Στον συλλογικό αγώνα βρίσκεται η λύση!!!

Το πρόγραμμα της κινητοποίησης θα έχει ως εξής:

-    Προσυγκέντρωση στο Αρχαίο Θέατρο στις 20:00

-    Πορεία με τα μουσικά μας όργανα μέχρι την Πλ. Λαμπρούλη

-    Χαιρετισμός εκ μέρους της Προσωρινής Διοίκησης του Παραρτήματος του ΠΜΣ

-    Οι συνάδελφοι ή τα σχήματα που επιθυμούν να παίξουν (ένα ή δύο τραγούδια το κάθε σχήμα), θα πρέπει να το δηλώσουν μέχρι το Σάββατο στις 14:00.

Για δηλώσεις συμμετοχής οι συνάδελφοι να επικοινωνούν στο mail του Συλλόγου (pmsparlar@gmail.com) και στο τηλέφωνο 2410250708 (από τις 08:00 – 14:00).

Γινόμαστε μέλη του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου και συσπειρωνόμαστε στις γραμμές του.  Μαγικές λύσεις και σωτήρες δεν υπάρχουν. Η συλλογική οργάνωση είναι όρος και προϋπόθεση για οποιαδήποτε νίκη.

Η πάλη για το ψωμί του καλλιτέχνη είναι αγώνας, είναι και τέχνη !!!

Γίνε και εσύ ένας κρίκος στην αλυσίδα!!!»