Ευχές για "Ανάσταση στις ψυχές και στις ζωές όλων " αντάλλαξε ο Γιώργος Κατσιαντώνης με καταστηματάρχες της Λάρισας στη βόλτα που έκανε το πρωινό του Μ. Σαββάτου στο κέντρο της Λάρισας.
Ο Βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων μπήκε σε καταστήματα της πόλης συνομίλησε με επιχειρηματίες για το πως εξελίχθηκε η αγοραστική κίνηση τις 'Άγιες Ημέρες του Πάσχα ορμώμενος από το... γολγοθά που βιώνουν οι πολίτες επί 8 συνεχόμενα χρόνια σκληρής λιτότητας και βάναυσων μέτρων από την κυβέρνηση.
Οι επιχειρηματίες της περιοχής περιέγραψαν στο Γιώργο Κατσιαντώνη τον αγώνα που δίνουν καθημερινά για να κρατήσουν... "όρθια" τα μαγαζιά τους, ενώ μιλώντας με πολίτες που απλώς κοίταζαν... χωρίς να μπορούν να αγοράσουν ακόμη και τα απαραίτητα για την Κυριακή του Πάσχα ο Βουλευτής Λάρισας επισήμανε πως " θα έπρεπε η κυβέρνηση χτες... και όχι σήμερα να κοιτάξει στην... τσέπη τους πολίτες και να βρει λύση στη μάστιγα της ανεργίας. Να δώσει κίνητρα σε ανθρώπους που κρατούν με... νύχια και με δόντια... ανοιχτά τα μαγαζιά τους. Επιβάλλεται να ενισχύσει την επιχειρηματική δραστηριότητα που αποτελεί πυλώνα ανάπτυξης της τοπικής αγοράς και της οικονομίας γενικότερα και όχι να... συνεχίζει τον παραλογισμό της... με επαχθή μέτρα, και ασύστολους φόρους".
Ο Βουλευτής Λάρισας δήλωσε πρόθυμος να σταθεί στο πλευρό των επιχειρηματιών με παρεμβάσεις του στην κυβέρνηση για "τονωτικές ενέσεις" στον ιδιωτικό τομέα και ευχήθηκε "Το Άγιο Φώς της Ανάστασης, να φέρει και την... Ανάσταση της Πατρίδας μας και της ζωής των Ελλήνων" !!!