Η φήμη της πολυδιάστατης κοινωνικής δράσης των Ενεργών Πολιτών Λάρισας, έχει ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας μας. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Θεσσαλός ομογενής στην Γερμανία κ. Νικόλαος Κολοβός, παιδοψυχολόγος και μέλος των «Γιατρών Χωρίς Σύνορα», εμπιστεύτηκε τους Ενεργούς Πολίτες Λάρισας και τους παρέδωσε για μία ακόμη φορά ιατρικό υλικό, για να το διαθέσουν σε ανθρώπους και δομές της πόλης μας που το έχουν ανάγκη! Τα έξοδα της μεταφοράς του δωρηθέντος υλικού από τη Γερμανία στη Λάρισα, ανέλαβε ο κ. Γεώργιος Βόμπρας, Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης και Πρόεδρος της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών.
Στο πλαίσιο αυτής της δωρεάς, οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας στις 15/6/2017, διέθεσαν μία ορθοπεδική περπατούρα, στο Ειδικό Νηπιαγωγείο Λάρισας, την οποία παρέλαβαν ο κ. Γκαντζώρας Αντώνης, προϊστάμενος του σχολείου και η κ. Μούκα Όλγα, φυσικοθεραπεύτρια.
Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τους δωρητές για την εμπιστοσύνη τους, και υπόσχονται ότι θα κάνουν το καλύτερο, ώστε οι δωρεές που λαμβάνουν, να πιάσουν τόπο σε ανθρώπους και δομές που τις έχουν περισσότερο ανάγκη!