Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος την Κυριακή 17 Μαρτίου ένα απόγευμα γεμάτο χαρά αλλά και ουσία επιμελήθηκαν οι κυρίες της Ισραηλιτικής Κοινότητας, με αφορμή την εβραϊκή γιορτή του «Πουρίμ» με σκοπό τη στήριξη φιλανθρωπικών δομών της πόλης μας.   
Στο πνεύμα της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, που είναι άλλωστε και η πιο βασική από τις εντολές του Πουρίμ, ανακοινώθηκε ότι τα έσοδα της φετινής εκδήλωσης θα προσφερθούν στον Σύλλογο Γονέων και Φίλων Ατόμων με σύνδρομο DOWN Θεσσαλίας «Κύκνος» για την δημιουργία της στέγης του Συλλόγου, καθώς και στο Δημοτικό Γηροκομείο για το βάψιμο των κοιτώνων των γερόντων που φιλοξενεί.
Έτσι, με χαρά υποδεχτήκαμε την Πρόεδρο του συλλόγου Αλίνα Μωυσή με τα μέλη του ΔΣ τις κυρίες Νίνα Ταραμπουλούς και Ντόλλυ Φις που ήρθαν να μας αποδώσουν ένα σημαντικό ποσό για τον «ΚΥΚΝΟ» αλλά, και να συζητήσουμε για τις δράσεις των δύο φορέων και για περαιτέρω συνέργειες που θα βοηθήσουν ακόμη περισσότερο στη συνοχή της τοπικής μας κοινωνίας.
Από τον «ΚΥΚΝΟ» παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος ΚωνσταΝτίνος Διαμάντος, η Αντιπρόεδρος Εύη Σμουλιώτη, ο Ταμίας Χριστόφορος Δασκαλάκης και τα μέλη Μαρία Κωσταντούλα και Δημήτρης Παπαδόπουλος.