Έψαχνε την πρώτη του φετινή νίκη ο Θεσπρωτός και τα κατάφερε με τον πιο εμφατικό τρόπο τη Δευτέρα (23/1), συντρίβοντας εντός έδρας τον Απολλωνα Λάρισας με 6-0 για τη 12η αγωνιστική του 1ου (Βορείου) ομίλου της Σούπερ Λίγκας 2.

Η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα παραμένει ουραγός με 6 βαθμούς, αλλά πήρε ψυχολογική ώθηση με αυτό το επιβλητικό τρίποντο, την ίδια στιγμή που οι Θεσσαλοί παραπαίουν, γνώρισαν άλλη μία βαριά ήττα και με 9 πόντους είναι στη 13η θέση.

Ο Δρίτσας άνοιξε το σκορ στο 7' και διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα στο 47ο λεπτό, με τον Ρούση να γράφει το 3-0 στο 77'.

Στο 85' οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα ο γκολκίπερ Τσιμόπουλος, με τον Ρούση να πετυχαίνει με τη σειρά του δεύτερο προσωπικό γκολ στο 87', ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κωνσταντίνου στο 90'+3.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αργυρός του Συνδέσμου Πέλλας με βοηθούς τον Λιόντο του Συνδέσμου Ηπείρου και τον Δέλλιο του Συνδέσμου Πέλλας.

Κίτρινες: Βασιλάκης, Πανταζέλος.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Τσιμόπουλος, Κωνσταντίνου, Ρίζος, Βασιλάκης (88' Μαρτίνεζ), Γώγος, Μίγγος (70' Λύγκας), Πανταζέλος (88' Ντόντης), Χατζάκος, Οικονομίκος (46' Ρούσης), Μπίκας (79' Φακής), Δρίτσας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Βαγγέλης Στουρνάρας): Οικονομόπουλος, Αυλωνίτης (66' λ. τρ. Ούμολι), Ποτόσογλου, Διβανές (52' Μπεκιαρίδης), Καλούσης, Κλιγγόπουλος, Μπαλογιάννης, Νούσιος, Χαλάτσης, Κοτσιανούλης, Ζαχαράκης.

a-sports.gr