Όποιος εργάζεται φέρει και αποτελέσματα – αυτή είναι η διάθεση του Ιουνίου, που σε λίγες ημέρες ξεκινά, με την πρώτη εβδομάδα του να είναι είναι ανάλαφρη, αναζωογονητική και γεμάτη καλή διάθεση για όλους.

Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων στις 3 Ιουνίου και ο Δίας βρίσκεται ήδη σε αυτό, με αποτέλεσμα κανείς να μην μπορεί να σταματήσει τη διασκέδαση και την καλοπέραση, όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να σας το χαλάσουν.

Η Αφροδίτη και ο Ερμής εισέρχονται στον Καρκίνο στις 17 Ιουνίου, φέρνοντας κάποιες δραματικές αλλαγές, ενώ στις 20 Ιουνίου όταν ο Ήλιος μετακινείται στον Καρκίνο, η ιδανική εποχή για οικογενειακές στιγμές ξεκινά.

Το τέλος του Ιουνίου, ωστόσο, θα είναι μια περίοδος σοβαρότητας και ηρεμίας, καθώς στις 29 Ιουνίου ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στους Ιχθύς.

Ας δούμε, όμως, ποια ζώδια είναι τα πιο τυχερά του μήνα από το marieclaire.gr: 

Δίδυμοι

Αισιοδοξία και ανανέωση φέρνει ο Ιούνιος. Αυτός ο μήνας σάς ζητά να αφήσετε πίσω το παλιό και να υποδεχτείτε το νέο, με αυτό να συνεπάγεται την απομάκρυνση, όχι απαραίτητα από άτομα, αλλά και από μοτίβα και συμπεριφορές. Νιώθετε απελευθερωμένες και δεν λέτε όχι σε νέες γνωριμίες και προτάσεις για συνεργασίες. Η αισιοδοξία σας χτυπά ύψη, με την ψυχολογία και τη διάθεσή σας να είναι στα καλύτερά τους.

Τοξότης

Δίας, Ερμής, Αφροδίτη και Ήλιος βρίσκονται στον 7ο οίκο σας και αυτό σας γεμίζει ενέργεια, αισιοδοξία και διάθεση για δράση. Βρίσκεστε στο κέντρο των εξελίξεων και της προσοχής, με τις προτάσεις να πέφτουν βροχή στα προσωπικά και τα επαγγελματικά. Η θετική σας ενέργεια προσελκύει τους σωστούς ανθρώπους, καθώς η αλλαγή στην ψυχολογία σας φαίνεται.

Υδροχόος

Μια μεγάλη αλλαγή, κυρίως μέσα σας, θα συμβεί τον Ιούνιο. Αυτή η ψυχοσύνθεση που πλέον υιοθετείτε, προσελκύει και άτομα που μέχρι πρότινος δεν θα σκεφτόσασταν να συναναστραφείτε, αλλά αυτό το αεράκι αλλαγής στη ζωή σας, σας αρέσει. Οι προτάσεις, κατά κύριο λόγο, ερωτικές θα πέφτουν βροχή. Προετοιμαστείτε για τα καλύτερα.