Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, κινείται για άλλη μια φορά και ταξιδεύει στο ζώδιο του Διδύμου.

Ο Ερμής αντιπροσωπεύει τον τρόπο που μιλάμε, σκεφτόμαστε και επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες.

Χάρη στη μετάβαση του Ερμή στους Διδύμους λοιπόν σήμερα, στις 3 Ιουνίου,θα ευνοηθούν οι παραπάνω τομείς -και όχι μόνο- μέχρι να μπει στον Καρκίνο στις 17 Ιουνίου.

Όπως διαβάζουμε στο stylecaster.com, κάποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από κάποια άλλα και ο Ερμής στους Διδύμους θα φέρει
ευχάριστες εξελίξεις.

Ερμής στους Διδύμους: Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο

Κριός

Καθώς ο Ερμής εισέρχεται στον οίκο της επικοινωνίας, των λεπτομερειών και της τεχνολογίας, αυτή είναι η ώρα για διανοητικές ανακαλύψεις. Ο Δίδυμος θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες, θα σας κάνει δημιουργικούς και θα σας δώσει ευκαιρίες. Αυτό το διάστημα μπορείτε να επικεντρωθείτε στην κοινωνικοποίηση αλλά και στην έναρξη νέων κεφαλαίων στη ζωή σας.

Ζυγός

Με τον Ερμή να κινείται μέσα από τον οίκο του ταξιδιού και της εξερεύνησης, θα έχετε διάθεση για ταξίδια και περιπέτειες. Ο Δίδυμος μπορεί να είναι αναποφάσιστος σαν εσάς αλλά σύγχρονος, πιο αυθόρμητος επομένως θα ενισχυθεί αυτό το χαρακτηριστικό και θα νιώσετε πως η ζωή σας είναι μια περιπέτεια. Ο Ερμής στους Διδύμους θα κάνει το μυαλό σας να τρέχει με γρήγορους ρυθμούς και θα ευνοήσει γνωριμίες και έρωτες.

Αιγόκερως

Η διέλευση του Ερμή είναι πιθανό να σας βγάλει από τη βαρετή καθημερινότητά σας. Χάρη στην κίνησή του στον οίκο της υγείας σας και των καθημερινών ευθυνών θα εστιάσετε στον εαυτό σας και τις δεξιότητές σας. Είναι η στιγμή να ξεκινήσετε κάποιο χόμπι, ή να πάτε σε εκείνο το μάθημα γυμναστικής που λέτε εδώ και καιρό. Είναι πιθανό επίσης να ευνοηθούν τα οικονομικά σας.

bovary.gr