Η Νέα Σελήνη στις 06 Ιουνίου 2024 στο εξωστρεφές και επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων φέρνει μια νέα πνοή και θα μας κάνει πιο δραστήριους και κοινωνικούς. Θα έχουμε την επιθυμία να βγούμε, να κάνουμε νέες γνωριμίες, να φλερτάρουμε, αλλά και να συναντήσουμε αγαπημένα μας πρόσωπα, να γελάσουμε, να ξεσκάσουμε και να διασκεδάσουμε. Η Νέα Σελήνη αποτελεί πάντα μια ευκαιρία να κάνουμε νέα ξεκινήματα, να επαναπροσδιορίσουμε τον ρόλο μας, να κάνουμε διορθωτικές κινήσεις, να αφήσουμε πίσω μας λάθη, να φυτέψουμε τους σπόρους για το μέλλον, να ανανεώσουμε τη ζωή μας. Όμως η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη χρειάζεται και λίγη προσοχή, διότι από τη μία φέρνει ευκαιρίες ανανέωσης κι επιθυμίες για μια καλύτερη ζωή, αλλά από την άλλη δεν πρέπει να παρασυρθούμε από τα πάθη μας και να κάνουμε κινήσεις που δεν τις έχουμε υπολογίσει και οργανώσει σωστά και μεθοδικά. Επίσης, μπορεί να παρουσιαστούν εμπόδια στα σχέδια μας που θα δοκιμάσουν τις αντοχές μας, αλλά με λογική, υπομονή και επιμονή θα βρούμε τον τρόπο να τα ξεπεράσουμε.

Ο συμβολισμός της Νέας Σελήνης στους Διδύμους

Οι Δίδυμοι είναι το ζώδιο της επικοινωνίας, αφού κυβερνάται από τον Ερμή που αυτή την περίοδο κατοικοεδρεύει στο αγαπημένο του ζώδιο, έτσι με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους η εγκεφαλική διέγερση θα είναι έντονη, θα έχουμε νέες ιδέες και σχέδια, τα οποία θα μπορούμε να τα επικοινωνούμε και να τα εκφράζουμε με μεγαλύτερη ευκολία. Γενικότερα θα είμαστε σε εγρήγορση και πιο εξωστρεφείς, και το πρόγραμμα μας θα είναι γεμάτο με συναντήσεις, επαφές και συνομιλίες. Θα έχουμε μεγαλύτερη έμπνευση, αλλά και όρεξη να μάθουμε κάτι νέο, να μοιραζόμαστε γνώσεις και πληροφορίες, και να αναλάβουμε δράση προκειμένου να υλοποιήσουμε τα σχέδια μας. Αυτό το φεγγάρι θα μας δώσει την ενέργεια, αλλά και την «εξυπνάδα» να αρπάξουμε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, να είμαστε ανοιχτόμυαλοι, να συνεργαζόμαστε, να βελτιώσουμε τις επικοινωνιακές μας δεξιότητες, αλλά θα είμαστε και πιο επιρρεπείς στις απολαύσεις και στις σπατάλες. Μπορούμε επίσης να αμφισβητήσουμε παλιές συνήθειες, συμπεριφορές και πεποιθήσεις που μας κρατάνε πίσω και να αναζητήσουμε νέους και εφευρετικούς τρόπους για να σημειώσουμε πρόοδο.

Οι Δίδυμοι είναι το ζώδιο της λογικής και η Νέα Σελήνη θα διεγείρει τη διανοητική μας ενέργεια, θα μας κάνει πιο εκφραστικούς και επικοινωνιακούς και θα ψάχνουμε άτομα και παρέες να συνδεθούμε νοητικά, να μοιραστούμε τις ιδέες μας και να αναλάβουμε δράση για να φέρουμε εις πέρας τα σχέδιά μας. Θα μοιραζόμαστε πληροφορίες, σκέψεις και αναζητήσεις και είναι μια καλή στιγμή για να μάθουμε κάτι καινούριο, να διευρύνουμε τις γνώσεις μας, να γράψουμε, να μιλήσουμε. Βέβαια οι Δίδυμοι είναι ένα μεταβλητό ζώδιο, που έχει ανάγκη την ποικιλία, είναι περίεργο και έτσι ίσως να μην μπορούμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε ένα θέμα, αφού θα βαριόμαστε τη ρουτίνα και θα θέλουμε να πάμε γρήγορα από το ένα θέμα στο άλλο.

Οι αντιφατικές όψεις της Νέας Σελήνης

Η Νέα Σελήνη είναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη, που δίνει μια ευχάριστη νότα και μας κάνει να έχουμε τρυφερή διάθεση, ιδιαίτερα απέναντι σε γυναικεία πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας. Με αυτή την όψη θα αποφεύγουμε τις αντιπαραθέσεις και τις ευθείες βολές και θα κάνουμε περισσότερες υποχωρήσεις. Όμως κάποιοι μπορεί να χρησιμοποιήσουν έμμεσους τρόπους και τακτικές για να πάρουν αυτό που θέλουν, οπότε πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε κολακείες και χειριστικούς ανθρώπους. Γενικώς, θα αναζητάμε την ασφάλεια και την αποδοχή των άλλων και θα είμαστε υπερβολικά ευαίσθητοι στην κριτική και στην απόρριψη. Είναι μια ωραία όψη όμως για να κανονίσετε εξόδους, να διασκεδάσετε, για ερωτικά ραντεβού ή για να φλερτάρετε, αλλά και να περιποιηθείτε την εμφάνιση σας, τον χώρο του σπιτιού, να κάνετε όμορφες αγορές ή να βγείτε με το ταίρι σας. Ίσως να υπάρχει μια ροπή στις απολαύσεις και τα έξοδα, αφού και ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και γι’ αυτό θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις ανούσιες σπατάλες και τα περιττά ρίσκα, αφού ο Δίας μας κάνει υπεραισιόδοξους.

Στην κατεύθυνση της λογικής και της σύνεσης μας καθοδηγεί το τετράγωνο που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον Κρόνο που ενδεχομένως να φέρει κάποιες προκλήσεις και εμπόδια στα σχέδια μας. Αυτή η όψη θέλει να είμαστε γειωμένοι, πειθαρχημένοι και να μην παρασυρόμαστε από τις μεγάλες προσδοκίες μας, τον άκρατο ενθουσιασμό και τα μεγάλα λόγια. Θέλει πράξεις, ουσία και όρια. Άρα, πριν κάνουμε οποιαδήποτε κίνηση θα πρέπει να βεβαιωθούμε ότι αυτό που μας υπόσχονται ή που εμείς σχεδιάζουμε ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και όχι στους ευσεβείς πόθους μας. Ακόμη, αυτή η όψη μπορεί να μας κάνει απαισιόδοξους, να μας κλείσει στον εαυτό μας και να γίνουμε σκληροί με τους άλλους αν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλουμε. Μπορεί να νιώθουμε αρκετά απομονωμένοι, περιορισμένοι και πιεσμένοι και ίσως κάποια προβλήματα μας κάνουν να ωριμάσουμε απότομα. Ο Κρόνος θέλει να γίνουμε ρεαλιστές, να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα, για να μπορέσουμε με ευθύνη να κάνουμε τα νέα ξεκινήματα που θέλει αυτό το φεγγάρι. Το τετράγωνο του Κρόνου με τη Νέα Σελήνη σημαίνει ότι πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και οποιεσδήποτε προκλήσεις, δοκιμασίες ή εμπόδια έρθουν, θα βρούμε και την αντοχή και τη δύναμη να τα αποδεχτούμε και να τα ξεπεράσουμε αν είμαστε ρεαλιστές. Ο Κρόνος πάντα ανταμείβει όποιον παίρνει τα μαθήματα του και συνεχίζει τις προσπάθειες του με σύνεση και ωριμότητα. Οπότε μην καταθέτετε τα όπλα, αλλά πολεμήστε και προσπαθήστε μόνο για κάτι που αξίζει και που είναι ρεαλιστικό.

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται 16 μοίρες και 18 λεπτά των Διδύμων, επηρεάζοντας περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, αλλά και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες και ωροσκόπο από τις 12 έως 22 μοίρες αυτών των ζωδίων.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

Ας δούμε όμως τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 06/06/2024

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φιλοξενείτε τη Νέα Σελήνη που σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας και τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς και αυτό σημαίνει ότι οι οιωνοί είναι θετικοί για το παρακάτω της ζωής σας, αρκεί να μην κάνετε ανέφικτα όνειρα. Η τύχη είναι στο πλευρό σας έτσι και αλλιώς, αφού θα έχετε και τον Δία στο ζώδιο σας για τον επόμενο χρόνο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα πάντα θα είναι εύκολα… Υπάρχει ο Κρόνος στη γωνία που ψαλιδίζει τη θετική ενέργεια και σας ζητά να είστε προσγειωμένοι για να μπορέσετε να απογειωθείτε! Η Νέα Σελήνη εξάλλου σας καλεί να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας, είτε αυτό αφορά το σώμα σας, την εμφάνιση σας, την ταυτότητά σας, την προσωπική σας ζωή ή τα μελλοντικά σας σχέδια. Σίγουρα για να έρθει το καινούριο θα πρέπει να κάνετε χώρο στη ζωή σας και θα χρειαστεί να κλείσετε κάποιους κύκλους και να αφήσετε πίσω σας ό,τι σας κρατάει στάσιμους, και σε αυτή τη διαδικασία θα σας βοηθήσει το τετράγωνο με τον Κρόνο που θα σας δώσει τη δύναμη να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς και να συνειδητοποιήσετε τα λάθη σας. Προσπαθήστε λοιπόν να δείτε ποιες λάθος επιλογές κάνατε στο παρελθόν και πού σας οδήγησαν. Είτε είναι τοξικές σχέσεις, είτε μη δημιουργικές ασχολίες, είτε κακές συνήθειες που δεν σας βοηθούν να εξελιχθείτε (όπως υπερφαγία, έλλειψη άσκησης και καθιστική ζωή), όλα μπορείτε να τα αλλάξετε και να βρείτε ξανά τον εαυτό σας. Σκεφτείτε τις βελτιώσεις που θα θέλατε να κάνετε και πάρτε τις αποφάσεις σας. Διεκδικήστε μια νέα ζωή. Ήρθε η ώρα να λάμψετε και να ξεχωρίσετε. Η Νέα Σελήνη σας καλεί να θέσετε τους νέους στόχους για τη γενέθλια χρονιά σας. Σκεφτείτε τι είναι αυτό που θέλετε να επιτύχετε μέχρι τα επόμενα γενέθλια σας και σχεδιάστε πώς θα καταφέρετε να βρείτε τη νέα εκδοχή του εαυτού σας και της ζωής σας. Είναι το κατάλληλο φεγγάρι για να ερευνήσετε τις προοπτικές σπουδών, επιμόρφωσης, μεταπτυχιακών, σεμιναρίων, ταξιδιών. Αν ασχολείστε επαγγελματικά με τα ΜΜΕ, μπορεί να κάνετε τώρα μια νέα αρχή σε ένα ραδιόφωνο, την τηλεόραση, σε ένα διαδικτυακό ιστότοπο. Είναι η ευκαιρία σας να αλλάξετε, να αναζωογονηθείτε, να ενεργοποιήσετε τους προσωπικούς σας στόχους και τις επιθυμίες σας, να πάρετε πρωτοβουλίες και να σπείρετε τους σπόρους για τη μελλοντική σας ανάπτυξη. Όμως είπαμε, ο Κρόνος δε συγχωρεί λάθη και παρορμήσεις, θέλει σοβαρότητα και όρια. Οι ευκαιρίες ανάπτυξης θα είναι πολλές, όχι πάντα εύκολες, αλλά με πείσμα και πειθαρχεία θα καταφέρετε πολλά.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 12 έως τις 22 μοίρες του ζωδίου σας ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς σε αυτές τις μοίρες.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους που κυβερνάται από τον πλανήτη σας Ερμή και είναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη, τον πλανήτη του έρωτα και του χρήματος, πραγματοποιείται στο υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σας, στο Μεσουράνημα, και σας καλεί να κάνετε μια νέα αρχή στην καριέρα σας, στο προσωπικό σας στάτους, στη δημόσια εικόνα σας και στον τρόπο που επιθυμείτε να κατακτήσετε την επιτυχία, τη φήμη και τους στόχους της ζωής σας. Είναι ένα φεγγάρι που δίνει έμφαση στα θέματα της καριέρας, της κοινωνικής κι επαγγελματικής αναγνώρισης και μπορεί να σας επιφυλάσσει ένα δώρο στα επαγγελματικά σας σχέδια ή έναν πολύ επιτυχημένο γάμο. Θα μπορούσε να προκύψει και ένα καινούριο επαγγελματικό ξεκίνημα ή μια νέα πρόταση που μπορεί να απογειώσει τη φήμη σας και να σας φέρει πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σας, ή μπορεί να αναγνωριστούν οι κόποι σας από τους προϊσταμένους σας και ίσως αυτό θα φέρει εκτός από μια προαγωγή και κάποια αύξηση στις αποδοχές σας. Δεν θα είναι όλα με ροδοπέταλα στρωμένα, καθώς υπάρχει και το τετράγωνο με τον αυστηρό Κρόνο που μπορεί να δημιουργήσει κάποια εμπόδια, αλλά όσα «προβλήματα» σας φέρει θα βρεθούν και οι λύσεις, αρκεί να είστε ρεαλιστές και να σας πιάσει η μιζέρια. Για παράδειγμα, μπορεί να έρθει το τέλος μιας συνεργασίας και να τα βάψετε μαύρα, αλλά ξαφνικά να βρείτε τη δουλειά που πάντα ονειρευόσασταν. Ή μπορεί αν είστε σε μια σχέση ή γάμο που σας βαραίνει και σας εγκλωβίζει, αν έχετε συμβιβαστεί σε μια κατάσταση που δεν σας εκφράζει πια, να λάβετε τις αποφάσεις σας και να κάνετε μια νέα αρχή. Αυτό που σίγουρα πρέπει να προσέξετε είναι ο τρόπος που εκφράζεστε τόσο στη δουλειά (σε ανωτέρους και προϊσταμένους) όσο και στο σπίτι και στους δικούς σας ανθρώπους. Μην αντιδράτε με αγένεια, διότι θα έχετε σφοδρές αντιδράσεις που ίσως οδηγήσουν σε καβγάδες. Η Νέα Σελήνη πάντως θα φέρει και ευκαιρίες να αυξήσετε τη φήμη σας, τις φιλοδοξίες σας και να προωθήσετε τα θέματα της εργασίας και της καριέρας σας, αρκεί να πάρετε ώριμες αποφάσεις και να μην μιλήσει το θυμικό σας. Αυτό το φεγγάρι σας βοηθά να χτίσετε τις βάσεις για το μέλλον που πάντα ονειρευόσασταν και θα το καταφέρετε βέβαια με την απαραίτητη πειθαρχία, επιμονή και υπομονή. Οι ευκαιρίες σας θα είναι πολλές και η διαίσθηση σας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε σοφά τις συνεργασίες σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτο και τις ικανότητες σας, κάντε σταθερά βήματα, και πολύ σύντομα θα αποκομίσετε τους καρπούς των κόπων σας. Ακόμη, είναι η κατάλληλη στιγμή για να λουστράρετε το επαγγελματικό σας προφίλ, είτε κάνοντας αλλαγές στο πώς εμφανίζεται η δουλειά σας είτε «παίζοντας» λίγο με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν ψάχνετε εργασία κάντε εντατικές προσπάθειες, στείλτε βιογραφικά, συζητήστε το με συνεργάτες και φίλους, διότι μπορεί να βοηθηθείτε.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 12 έως τις 22 μοίρες του ζωδίου σας ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς σε αυτές τις μοίρες.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται απέναντί σας στο ζώδιο των Διδύμων, στο οποίο βρίσκεται και ο κυβερνήτης σας Δίας και επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και ίσως επαναπροσδιορίσετε τον τρόπο που σχετίζεστε και συνεργάζεστε με τους άλλους και μπορεί να θελήσετε να βάλετε νέα όρια. Είναι ένα φεγγάρι που σχηματίζει μικτές όψεις, δηλαδή και θετικές (σύνοδο με Αφροδίτη) και αρνητικές (τετράγωνο με Κρόνο), γι’ αυτό και χρειάζεται προσοχή και πειθαρχεία προκειμένου να αποκομίσετε τα μέγιστα οφέλη Ο Δίας και η Αφροδίτη από τους Διδύμους σας κάνουν πιο αισιόδοξους και αυτό σημαίνει ότι πλέον δεν ικανοποιείστε με τα λίγα και ότι θα διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει και σε προσωπικό επίπεδο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Έτσι, είναι πιθανό να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και να μπείτε σε μια καινούρια σχέση ή συνεργασία που θα έχει τα χαρακτηριστικά που εσείς θέλετε. Αν τώρα είστε σε μια κατάσταση, προσωπική ή επαγγελματική, που σέρνεται και δεν έχει κανένα πάθος και ουσία, τότε οι πιθανότητες να πείτε αντίο και να κλείσετε πίσω σας την πόρτα για πάντα είναι πάρα πολλές. Εξάλλου, αυτή η Νέα Σελήνη ευνοεί τις νέες σχέσεις, τις επιχειρηματικές συνεργασίες, τις διαπραγματεύσεις και τα συμβόλαια, αρκεί να βασίζονται σε γερές βάσεις, να υπάρχουν υγιή όρια και να έχετε όρεξη και επιμονή να παλέψετε γι’ αυτές. Αν τώρα είστε σε μια σχέση ή συνεργασία που θεωρείτε σημαντική, αλλά έχει χάσει τη δροσιά της, τότε μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ενέργεια της Νέας Σελήνη και να της δώσετε «το φιλί της ζωής» που θα την αναζωογονήσει. Βέβαια, αν είστε ευτυχισμένοι και θεωρείτε ότι έχετε βρει τον σύντροφο της ζωής σας, μπορεί να αποφασίζετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας και ίσως τελικά να παντρευτείτε. Από την άλλη, αν έχετε βαλτώσει επαγγελματικά και αναζητάτε μία νέα εργασία μπορείτε να ψαχτείτε μέσω των φιλικών ή κοινωνικών επαφών σας, ακόμη και στο διαδίκτυο, διότι μπορεί να βρείτε κάτι ικανοποιητικό. Γενικότερα η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στη συλλογική δουλειά, στις συνεργασίες, τις νέες γνωριμίες, τους συνεταιρισμούς, την επισημοποίηση σχέσεων και τις νέες συμφωνίες, όμως πριν προχωρήσετε σε τελεσίδικες αποφάσεις προσέξτε σε τι και πώς δεσμεύεστε. Επίσης, το νέο φεγγάρι του Ιουνίου είναι εξαιρετικά βοηθητικό και για τις σπουδές, την προώθηση του έργου σας, την ενασχόληση με το διαδίκτυο, τις μετακινήσεις, τα κοντινά ταξίδια και το μεταφορικό σας μέσο.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 12 έως τις 22 μοίρες του ζωδίου σας ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς σε αυτές τις μοίρες.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη επηρεάζει τον 4ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο που αφορά στα θέματα της οικογένειας, του σπιτιού, της ακίνητης περιουσίας, του παρελθόντος, της ψυχολογίας σας, αλλά και της καριέρας. Επειδή σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη, τον πλανήτη των σχέσεων και της ομορφιάς, μπορεί να ξυπνήσει μέσα σας η επιθυμία να φρεσκάρετε τον χώρο που ζείτε, να κάνετε αλλαγές στη διακόσμηση ή κάποιες επισκευές, να αγοράσετε κάποια αντικείμενα που θα ομορφύνουν τον χώρο σας ή ακόμη και να μετακομίσετε σε ένα άλλο πιο κατάλληλο περιβάλλον για σας. Μπορεί με αυτό το φεγγάρι να ξεκινήσετε κάποια νέα επαγγελματική δραστηριότητα, πιθανώς και με έδρα το σπίτι, και να κάνετε τις αλλαγές που θα δημιουργήσουν μεγαλύτερη ισορροπία μεταξύ της οικογενειακής και επαγγελματικής σας ζωής. Εάν έχετε σκεφτεί κάτι, αν έχετε κάποια ιδέα, μη φοβηθείτε να μην υλοποιήσετε, διότι η Νέα Σελήνη είναι κατάλληλη για πολύ επιτυχημένα νέα ξεκινήματα και θα πρέπει να αδράξετε την ευκαιρία, αρκεί να είναι κάτι που το έχετε εξετάσει σε βάθος και το έχετε μεθοδεύσει σωστά. Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχετε τον αυστηρό Κρόνο στο ζώδιο σας, ο οποίος σχηματίζει τετράγωνο με τη Νέα Σελήνη και δε συγχωρεί λάθη, παραλείψεις κι επιπολαιότητες και ίσως φέρει στη επιφάνεια θέματα οικογενειακά προκειμένου να τεθούν επί τάπητος και να επιλυθούν. Ο Κρόνος θέλει να θέσετε όρια και να δημιουργήσετε νέα και «καθαρά» συναισθηματικά θεμέλια στη ζωή σας. Θα επιθυμείτε οι οικογενειακές σας σχέσεις να είναι υγιείς και οτιδήποτε λιγότερο δεν θα σας ικανοποιεί. Αν έχετε να κάνετε με χειριστικούς ανθρώπους ή με άτομα που σας καταπιέζουν και σας κάνουν να μην μπορείτε να εκφραστείτε και να είστε ο εαυτός σας, τότε θα προσπαθήσετε να βρείτε την ισορροπία σας μακριά τους. Αν όμως οι οικογενειακές σας σχέσεις είναι σωστές και βασίζονται στην αγάπη και στην κατανόηση, τότε θα έρθετε πιο κοντά, θα περάσετε όμορφες στιγμές και θα δεθείτε περισσότερο.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 12 έως τις 22 μοίρες του ζωδίου σας ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη και στους Ιχθύς σε αυτές τις μοίρες.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες έχετε τον ωροσκόπο και τους πλανήτες σας πατήστε εδώ.

asibiliou.gr