Την Τιμία Κάρα του Αγίου Παντελεήμονος από την Ιερά Μονή Παναχράντου Άνδρου θα υποδεχτεί με όλες τις δέουσες τιμές η ενορία του Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης Λάρισας με αφορμή τους εορτασμούς για τα 50 χρόνια από τα εγκαίνια και τον καθαγιασμό της Αγίας Τράπεζας.

Η επίσημη υποδοχή της τιμίας κάρας του Αγίου Παντελεήμονος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Ιουνίου στις 7.00 μ.μ. στην είσοδο της Γιάννουλης, ενώ αμέσως μετά θα τελεστεί ο πανηγυρικός αρχιερατικός εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής: 

Ο Ιερός Ναός ωστόσο θα παραμένει ανοιχτός από νωρίς το πρωί μέχρι στις 12.00′ το βράδυ, ώστε όλοι οι πιστοί από τη Λάρισα άλλα και την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας να μπορέσουν να λάβουν τη χάρη και την ευλογία του χαριτόβρυτου λειψάνου.

Το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού με ιδιαίτερη χαρά προσκαλούν όλους τους πιστούς να προσέλθουν στο μεγάλο αυτό ιστορικό γεγονός, ώστε όλοι μαζί να τιμήσουν τα πενήντα χρόνια λειτουργικής ζωής του ιερού ναού Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης.