Συνεχίζονται οι θρησκευτικές, πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις στο Δήμο Κιλελέρ που πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, με το εξής πρόγραμμα:

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου Εορτάζεται «Το Γενέσιον της Θεοτόκου» στα Μύρα 19:00 και στο Ελευθέριο 19:30 εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 07:30 Θεία Λειτουργία. 18:00 στα Μύρα μεθεόρτιος εσπερινός, διανομή φαγητού (το έθιμο της βραστής γίδας).

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 21:30 χοροεσπερίδα του Παναγροτικού Α.Ο. στην πλατεία της Νίκαιας.

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 18:30 στα Βούναινα. Ακολουθία του Εσπερινού στη μνήμη του Μητροπολίτου Χρυσοστόμου Σμύρνης στην ομώνυμη πλατεία.

Ομιλία του βουλευτή Μάξιμου Χαρακόπουλου. Η εκδήλωση συγκαταλέγεται στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων για την Μικρασιατική καταστροφή.

20:30 Χοροεσπερίδα στο Μελισσοχώρι που διοργανώνουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Άγιος Δημήτριος" και ο Α.Ο. ΑΣΤΗΡ στο χώρο του γηπέδου μπάσκετ (παραπλεύρως του δημοτικού σχολείου Μελισσοχωρίου).

21:00 Το παραδοσιακό έθιμο της «Μιντζιάς» στο Δίλοφο. Διοργάνωση Πολιτιστικός – Μορφωτικός Σύλλογος και Τοπική Κοινότητα. Τη γιορτή θα πλαισιώσει ζωντανή ορχήστρα καθώς και το χορευτικό συγκρότημα
«Χαλκοδόνιο» που απαρτίζεται από χορευτές των χωριών Διλόφου, Μύρων, Σοφού και Καλού Νερού.