Συνελήφθησαν, χθες (20-10-2022) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, τρεις ημεδαποί, σε βάρος των οποίων, καθώς και σε βάρος ενός ακόμη ημεδαπού, σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.
Ειδικότερα, χθες το βράδυ στη Λάρισα, οι συλληφθέντες αφαίρεσαν ένα αναψυκτικό από κατάστημα πώλησης τροφίμων και καφέ. Το αφαιρεθέν αντικείμενο βρέθηκε στην κατοχή του ενός δράστη και αποδόθηκε σε υπεύθυνο του καταστήματος.
Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας εξιχνιάστηκαν και οι παρακάτω -3- περιπτώσεις κλοπής που διαπράχθηκαν ομοίως στην πόλη της Λάρισας:
• χθες (20-10-2022) το βράδυ, πριν από την τέλεση της προαναφερόμενης κλοπής, δύο από τους συλληφθέντες αφαίρεσαν διαδοχικά από δύο περίπτερα, ιδιοκτησίας ισάριθμων ημεδαπών, άνδρα και γυναίκας, συνολικά -10- ηλεκτρονικά τσιγάρα μίας χρήσης &
• προχθές (19-10-2022) το πρωί, ένας από τους συλληφθέντες, μαζί με συνεργό του που έχει ταυτοποιηθεί, αφαίρεσαν από περίπτερο, ιδιοκτησίας ημεδαπής, -6- πακέτα τσιγάρων και -1- ηλεκτρονικό τσιγάρο μίας χρήσης.
Στην κατοχή ενός εκ των συλληφθέντων βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο μίας χρήσης.