Με την έναρξη της καινούργιας ιεραποστολικής χρονιάς 2023-2024 και με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας, κ.Ιερωνύμου, θα αρχίσουν στις 5 Οκτωβρίου οι εβδομαδιαίες ΣΥΝΑΞΕΙΣ φοιτητών, εργαζομένων, νέων ζευγαριών στον Άγιο Αχίλλιο κάθε Πέμπτη στις 8.00 μ.μ. (ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ όπως ίσχυε μέχρι πέρυσι). Πρώτα θα τελείται η Ακολουθία του Μικρού Αποδείπνου κι έπειτα στις 8.30 μ.μ. θα ακολουθεί πνευματική ομιλία του π.Ραφαήλ, με θέμα για φέτος “ΟΙ ΜΑΚΑΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ”.

Ομιλία στη Σχολή γονέων στον Άγιο Αχίλλιο.

Λειτουργεί και φέτος η Σχολή Γονέων στον Ι.Μ.Ν. Αγίου Αχιλλίου με τον γενικό τίτλο «ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ  ΣΥΖΥΓΟΥΣ  ΚΑΙ ΤΟΥΣ  ΓΟΝΕΙΣ». Μία φορά κάθε μήνα (Κυριακή ή Σάββατο), από τον Οκτώβριο ως και τον Απρίλιο, στις 7.00 μ.μ. ένας ομιλητής αναλύει κάποιο θέμα και ακολουθεί διάλογος με τους παρευρισκομένους.

Οι ομιλίες αυτές συνεχίζονται και τη νέα κατηχητική-ιεραποστολική χρονιά 2023-2024. Η πρώτη ομιλία θα γίνει την Κυριακή15 Οκτωβρίου 2023, στις 7 μ.μ. στον Ι.Μ.Ν.Αγίου Αχιλλίου. Ομιλητής θα είναι ο πρωτοπρεσβύτερος π.Θεμιστοκλής Χριστοδούλου, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Η ποιμαντική του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου για την οικογένεια».