Ο Σύλλογος Γονέων του 27ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας γιόρτασε τη λήξη της σχολικής χρονιάς με μια εντυπωσιακή εκδήλωση.

Στο δελτίο Τύπου αναφέρονται τα εξής: 

"Την Πέμπτη 13 Ιουνίου αποχαιρετήσαμε τη φετινή σχολική χρονιά με μια εξαιρετικά επιτυχημένη γιορτή λήξης, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων του 27ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας.

Η εκδήλωση είχε λίγο απ' όλα και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Η βραδιά ξεκίνησε με παρουσίαση χορών από τις χορευτικές ομάδες ενηλίκων του ΚΕΛΕ Ιπποκράτη και του ΜΕΣ Πέρα Μαχαλά. Ακολούθησαν οι μικροί μαθητές του σχολείου μας και βέβαια οι γονείς τους!

Το κέφι και η διάθεση παρέμειναν αμείωτα, ενώ οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν νόστιμα σουβλάκια, δροσιστικές μπύρες και τη μουσική μιας από τις πιο όμορφες παραδοσιακές ορχήστρες.

Η γιορτή περιλάμβανε επίσης λαχειοφόρο αγορά με πλούσια "καλοκαιρινά και ταξιδιάρικα" δώρα, προσφέροντας στους τυχερούς μια ευχάριστη έκπληξη.

Επιπλέον, οι γονείς και οι φίλοι του σχολείου είχαν την ευκαιρία να υπογράψουν τη νέα συλλογή υπογραφών για τη διεκδίκηση της πλατείας, ένα θέμα που παραμένει στα λόγια και τις υποσχέσεις τόσο από την προηγούμενη όσο και από την τρέχουσα δημοτική αρχή, χωρίς να υπάρχει καμία ουσιαστική πρόοδο. Είναι επιτακτική ανάγκη οι αρμόδιοι φορείς να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους και να προχωρήσουν στην υλοποίηση ειδικά αυτού του έργου που έχουν υποσχεθεί εδώ και πολλά χρόνια…

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε στους δασκάλους μας που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και για την αδιάκοπη προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη χρονιά ώστε να εκπαιδεύσουν ποικιλοτρόπως τα παιδιά μας.

Η αφοσίωσή τους και η στήριξή τους είναι πολύτιμες για όλους μας και αναβαθμίζει την δημόσια δωρεάν ποιοτική εκπαίδευση που αποτελεί βασικό μας στόχο.

Ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.

Ευχόμαστε να έχετε ένα όμορφο και δημιουργικό καλοκαίρι και ανυπομονούμε να σας δούμε ξανά τη νέα σχολική χρονιά!"