Ο αυστηρός Κρόνος, ο άρχοντας των ευθυνών, θα είναι ανάδρομος από τις 29 Ιουνίου, κάτι που θα ανακουφίσει ιδιαίτερα κάποια ζώδια. Η αυξημένη ευθύνη, οι πολλές ώρες εργασίας και ο έντονος έλεγχος θα αμβλυνθούν, δίνοντας σε όλους περισσότερο χώρο για να αναπνεύσουν. Για τα παρακάτω ζώδια, θα υπάρξουν πολλές περισσότερες ευκαιρίες για γέλιο, έρωτα και παιχνίδι. Κι όλα αυτά έρχονται την κατάλληλη στιγμή για καλοκαιρινή διασκέδαση. Δείτε από το enikos.gr ποια είναι αυτά τα τρία ζώδια.

Τα 3 ζώδια που θα νιώσουν ανακούφιση όταν ο Κρόνος γίνει ανάδρομος στις 29 Ιουνίου

  • Δίδυμοι
  • Παρθένος
  • Ιχθύες

Δίδυμοι

Συνήθως οι Δίδυμοι έχουν διπλάσια ενέργεια από όλους τους άλλους. Αυτό δεν συνέβαινε από τον Μάρτιο του 2023, όταν ο απαιτητικός Κρόνος μετακινήθηκε στον 10ο οίκο της καριέρας τους. Η ανάληψη ηγετικού ρόλου, η έναρξη μιας επιχείρησης ή ο ρόλος του εκπροσώπου για μια σημαντική εταιρεία ήταν μια έντονη πρόκληση για τους Διδύμους.

Ευτυχώς, υπάρχει φως στο τούνελ. Όταν ο Κρόνος γυρίσει ανάδρομος στα τέλη Ιουνίου, οι Δίδυμοι μπορούν να ξαναρχίσουν την ζωηρή κοινωνική τους ζωή, να βγουν έξω με φίλους και να γνωρίσουν νέα άτομα. Υπάρχει ακόμη και η πιθανότητα αυτό το ζώδιο να αποκτήσει βοηθό, επιτρέποντάς του να βρει μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Παρθένος

Από τότε που ο περιοριστικός Κρόνος μετακόμισε στον 7ο οίκο των στενών σχέσεων της Παρθένου, αυτό το ζώδιο μπορεί να χρειάστηκε να αναλάβει τα καθήκοντα ενός άρρωστου ή απασχολημένου συναδέλφου/συνεργάτη. Αν και αυτό το ζώδιο που είναι προσανατολισμένο να βρίσκεται στην υπηρεσία των άλλων, δεν διστάζει συνήθως να βοηθήσει, η υπομονή -ακόμα και της Παρθένου- έχει όρια.

Οι οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις κρατούσαν την Παρθένο μακριά από τα διανοητικά διεγερτικά χόμπι που αγαπά. Επιπλέον, δεν υπήρχε πολύς χρόνος για την Παρθένο να απολαύσει τις ομορφιές της φύσης, κάτι που είναι ιδιαίτερα δύσκολο για οποιοδήποτε ζώδιο της Γης. Μετά τις 29 Ιουνίου, ο απαιτητικός Κρόνος γυρίζει ανάδρομος, δίνοντας σε όλους μια ανάπαυλα σχεδόν 4 μηνών. Η Παρθένος θα χαρεί ιδιαίτερα να ξαναβυθιστεί στο διάβασμα, το γράψιμο, τη μουσική και την κηπουρική.

Ιχθύες

Ο αυστηρός Κρόνος βρίσκεται στους Ιχθύες από τον Μάρτιο του 2023, αναγκάζοντας αυτό το χαλαρό ζώδιο να είναι πιο προσεκτικό. Ένας επικριτικός προϊστάμενος ή αυστηροί κανόνες ανάγκασαν τους Ιχθύες να ελέγχουν και να ξαναελέγχουν τη δουλειά τους. Επιπλέον, η έλλειψη προσωπικού μπορεί να ανάγκασε αυτό το ζώδιο σε ηγετικό ή διοικητικό ρόλο που βρίσκει δυσάρεστο.

Στα τέλη Ιουνίου, η πίεση θα αμβλυνθεί, δίνοντας στους Ιχθύες την ευκαιρία να απολαύσουν διακοπές που τόσο αξίζουν. Είναι καλό οι Ιχθύες να κάνουν μια σειρά από μίνι αποδράσεις το χρονικό διάστημα μεταξύ του Ιουλίου και τα μέσα Νοεμβρίου.