Η Σελήνη στον Λέοντα σήμερα μαζί με τον Ερμή φέρνει διάφορες σκέψεις στο μυαλό σας και καταστάσεις στο προσκήνιο. Δώστε την πρέπουσα σημασία, δράστε με μεγαλοπρέπεια και σταθείτε πάνω από τις καταστάσεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, σήμερα δώστε την δυναμική σας σε ένα εγχείρημα ή μία κατάσταση η οποία μπορεί να αποδώσει καρπούς χωρίς να χάνετε το χρόνο σας. Είναι σημαντικό να είστε σε κίνηση βρίσκοντας δημιουργικούς τρόπους έκφρασης και αποφόρτισης.        

Για τους Ταύρους, το καλύτερο που έχετε να κάνετε σήμερα είναι να ασχοληθείτε με κοινωνικά ζητήματα, φίλους και να έρθετε κοντά με ότι μπορεί να αναζωπυρώσει τα όνειρά σας. Οι πλανητικές δυναμικές δεν είναι κατάλληλες για να ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας ζητήματα όπως το σπίτι και οι προσωπικές σας σχέσεις.   

Για τους Διδύμους, δημιουργική μπορεί να είναι η επικοινωνία σήμερα αρκεί τα λόγια να πηγάζουν από την καρδιά σας και να είστε ευέλικτη/ος. Ελάτε σε επαφή με ότι μπορεί να σας κάνει να νιώσετε οικεία και όμορφα στο περιβάλλον που είσαστε.

Για τους Καρκίνους, θέματα αξιών σε συναισθηματικό ή σε υλικό επίπεδο ενδέχεται να πάρουν χρόνο και ενέργεια σήμερα. Επαφές με ανθρώπους ή συνεργάτες καλό θα είναι να αποφευχθούν ή να είστε πολύ προσεκτική/ός και σε επαφή με τις ψυχικές σας φορτίσεις αν δεν θέλετε να χαλάσουν ισορροπίες.   

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας ωθεί να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο έχει πραγματική αξία για εσάς. Αν το κάνετε αυτό, η δυναμική θα βρει το κατάλληλο τρόπο εκτόνωσης σήμερα.  

Για τους Παρθένους, σήμερα ενδέχεται να θέλετε να κάνετε διαφορετικά πράγματα από αυτά που κάνετε ή να θελήσετε να βρεθείτε σε ένα διαφορετικό μέρος από αυτό που είστε. Όποια και να είναι η κατάσταση είναι σίγουρο πως θα μπορέσετε να βρείτε την άκρη που ψάχνετε, αρκεί να έχετε προσαρμοστική διάθεση.   

Για τους Ζυγούς, φίλοι, άνθρωποι στο κοινωνικό σας κύκλο και ομάδες ατόμων που μοιράζεστε ένα κοινό όραμα είναι η καλύτερη επιλογή σήμερα. Η δυναμική της ημέρας είναι καλή και είναι κρίμα να πάει χαμένη σε ανούσια πράγματα.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα καλό θα είναι να αποφύγετε να ασχοληθείτε με ζητήματα που σχετίζονται άμεσα με το σπίτι και την ιδιωτική σας ζωή. Αντιθέτως, είναι ευνοϊκή στιγμή να δώσετε χρόνο και χώρο σε ότι μπορεί να σας ταξιδέψει και να απαλύνει ότι αρνητικό συναίσθημα νιώθετε αυτή τη στιγμή.

Για τους Τοξότες, σήμερα δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία μπορούν να σας δώσουν με κάποιον τρόπο το ερέθισμα να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά. Είτε αφορά ένα προσωπικό σας ζήτημα είτε κάτι που το μοιράζεστε με άλλους ανθρώπους δώστε την ενέργειά σας και παραμείνετε ανοιχτή/ός σε νέα πράγματα.

Για τους Αιγόκερους, η δυναμική της Σελήνης απέναντι από τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας σήμερα ενδέχεται να φέρει ένταση και αναβρασμό συναισθημάτων. Καλό θα είναι να δίνετε χώρο σε ότι κινητοποιείται ώστε να υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος να σκεφτείτε όλα τα αντικειμενικά δεδομένα πριν την όποια δράση σας.

Για τους Υδροχόους, η σχέση της Σελήνης με τον Πλούτωνα σήμερα ενδέχεται να σας βάλει στην διαδικασία να δείτε σε βάθος κάποια θέματα που σας απασχολούν αυτή τη στιγμή. Προσπαθήστε να είστε επιεικής όπου αυτό θα βοηθήσει στις ισορροπίες που θέλετε να κρατήσετε στο σήμερα της ζωής σας.

Για τους Ιχθύες, μία κατάσταση στην καθημερινή σας ρουτίνα ή την εργασία σας ενδέχεται να σας απασχολήσει έντονα σήμερα ωστόσο καλό θα είναι να δώσετε στον εαυτό σας τον χρόνο να ξεκουραστεί αυτές τις ημέρες και να εξετάσετε ότι δεν επείγει μετέπειτα.