Η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο των Ιχθύων και ο Άρης γίνεται ένα με τον Χείρωνα. Η ανάγκη να πάρετε μια ανάσα από τα τρέχοντα και να βοηθήσετε τους ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη θα μονοπωλεί στις σκέψεις σας. Μείνετε σε ασφαλή εδάφη. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr 


Για τους Κριούς, σήμερα προχωρήστε το πρόγραμμά σας όσο πιο χαλαρά γίνεται σεβόμενη/ος τους χρόνους και τις αντοχές σας. Καλό θα είναι να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας ξεκουράζει σε ψυχικό επίπεδο παρά να δώσετε τη δυναμική σας σε κάτι που υπάρχει το ρίσκο να μπείτε σε διλλήματα.

Για τους Ταύρους, κοινωνικές εξελίξεις φέρνουν τα πλανητικά δρώμενα. Η συμμετοχή σας σε κοινωνικά δρώμενα είναι σημαντική και η επαφή με ανθρώπους που μπορείτε να τους βοηθήσετε είναι σημαντική.

Για τους Διδύμους, επαγγελματικά ζητήματα σήμερα προχωρήστε τα με προσοχή και με ευέλικτη στάση. Η παρότρυνση θα είναι να προσπαθήσετε να δείτε τις καταστάσεις περισσότερο σφαιρικά αντί να σταθείτε σε πολλές λεπτομέρειες.

Για τους Καρκίνους, ευκαιρία να εμβαθύνετε περισσότερο σε κάτι που ασχολείστε αυτή τη περίοδο σας δίνεται σήμερα και αύριο και να εξερευνήσετε νέα επίπεδα. Προσπαθήστε να εστιάσετε στο τώρα αλλά κοιτώντας το μέλλον.

Για τους Λέοντες, δύσκολη στιγμή για πριγκίπισσες και πρίγκιπες μιας και τα πλανητικά δρώμενα έχουν φέρει μια γενικότερη αναστάτωση. Δώστε σημασία σε βαθύτερες επιθυμίες σας οι οποίες κινητοποιούνται σήμερα και αφήστε ότι δεν «λύνεται» για μια άλλη στιγμή.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη βρίσκεται απέναντί σας βοηθώντας να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους, μέρη και πράγματα τα οποία έχετε για κάποιον λόγο στη καρδιά σας. Αφιερώστε χρόνο και ενέργεια σε ότι είναι σημαντικό για εσάς.

Για τους Ζυγούς, σήμερα ενδέχεται ο τομέας της καθημερινότητάς σας ή της εργασίας σας να σας απασχολήσει με κάποιον τρόπο γιαυτό προχωρήστε το πρόγραμμά σας χαλαρά. Προσέξτε την υγεία σας είτε σε σωματικό είτε σε ψυχικό επίπεδο.

Για τους Σκορπιούς, παρόλο τις δυσκολίες ή τα εμπόδια προσπαθήστε να δημιουργήσετε εσείς τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να υπάρχει ανάπτυξη σε ένα δημιουργικό εγχείρημα το οποίο έχει τη δυνατότητα να αναπτυχθεί δίνοντας τη δυναμική σας.

Για τους Τοξότες, μικρές τροποποιήσεις μπορείτε να κάνετε αυτές τις ημέρες σχετικά με ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την ιδιωτική σας ζωή. Δεν είναι η καταλληλότερη στιγμή για άλματα αλλά μπορείτε να κάνετε μικρά βήματα.

Για τους Αιγόκερους, νέες σκέψεις, ιδέες και επαφές με άλλα άτομα μπορούν να σας βοηθήσουν πάνω σε κάτι που ασχολείστε αυτό το διάστημα και δίνετε τη δυναμική σας. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι ο τρόπος που περνάτε τα μηνύματά σας.

Για τους Υδροχόους, με ιδιαίτερη ενσυναίσθηση προσπαθήστε σήμερα να έρθετε σε επαφή με ότι είναι πολύτιμο για εσάς ειδικά αν πρόκειται για ανθρώπους που έχετε στη καρδιά σας. Μην αφήσετε τίποτα και για κανέναν λόγο να σας αποθαρρύνει. Κρατήστε τις ισορροπίες σας.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα και αύριο συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σας ωθούν να προχωρήσετε βήματα μπροστά σε κάτι που θέλετε πολύ αυτή τη στιγμή. Μπορεί τα εμπόδια να είναι υπαρκτά αλλά μπορείτε να προχωρήσετε δίνοντας την πρέπουσα προσοχή.