Η Σελήνη συνεχίζει το πέρασμα της από το ζώδιο του Κριού ωθώντας σας να εκφραστείτε πιο αυθόρμητα και παρορμητικά από ότι συνήθως. Η επιθυμίες σας έχουν έρθει από χτες στο προσκήνιο εντονότερα, ωστόσο χρειάζεται μαεστρία για να πετύχετε τους στόχους σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, το θάρρος δεν σας λείπει και είναι κάτι το οποίο σήμερα θα είναι εμφανές στις κινήσεις που θα κάνετε. Για να αποφύγετε ένα είδος αστάθειας που μπορεί να προκύψει καλό θα είναι να μείνετε μακρυά από οτιδήποτε δεν σας είναι γνώριμο ή δεν είστε καλά προετοιμασμένη/ος.       

Για τους Ταύρους, η διαχείριση των συναισθηματικών σας φορτίσεων σήμερα ενδέχεται να είναι πιο δύσκολη από ότι άλλες ημέρες. Αυτό μπορεί να σας κάνει περισσότερο άκαμπτη/ο και επίμονη/ο σε κάτι που πιθανά μία άλλη στιγμή να αφήνατε να περάσει. Κινηθείτε με ευελιξία.   

Για τους Διδύμους, το να μπορείτε να ελίσσεστε με ευκολία μέσα στις καταστάσεις που προκύπτουν είναι από τις κύριες ιδιότητές σας. Αυτό που χρειάζεται να προσθέσετε σήμερα για να φέρετε το αποτέλεσμα που προσδοκάτε είναι να διαπραγματευτείτε με ανανεωμένους τρόπους και ιδέες.    

Για τους Καρκίνους, το να είστε σε επαγρύπνηση και να διεκδικείτε αυτό που θέλετε έχοντας αρωγό την διαίσθησή σας είναι μία σημαντική ιδιότητα που έχετε. Σήμερα όμως, χρειάζεται να κάνετε λίγο πίσω αν βλέπετε ότι δεν έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Δεν είναι καλή ημέρα για πείσματα ή/και ξεκαθαρίσματα.    

Για τους Λέοντες, μπορείτε να έχετε ένα σταθερό σημείο εκκίνησης σήμερα ωστόσο θα χρειαστεί να κινηθείτε ιδιαίτερα ευέλικτα μπροστά σε ένα εμπόδιο ή δυσκολία. Ειδικά, θέματα που πρέπει να περάσουν από πολλές νοητικές διεργασίες, δεν θα αποδώσουν εύκολα.

Για τους Παρθένους, μπορεί σήμερα να υπάρξει ένα είδος αμφισβήτησης σχετικά με κάτι που ασχολείστε ή μία συζήτηση που κάνετε. Δείτε τα πράγματα όσο πιο σφαιρικά γίνεται και μην προβείτε σε αποφάσεις χωρίς να δώσετε πρώτα την απαραίτητη ενέργεια.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη απέναντί σας από χτες μπορεί να σας μπερδεύει λίγο σχετικά με ζητήματα ή συζητήσεις που θα κάνετε. Γιαυτό σε όλα τα επίπεδα σχέσεων και συνεργασιών καλό θα είναι να είστε περισσότερο αποστασιοποιημένη/ος μέχρι αύριο.

Για τους Σκορπιούς, το σθένος και η πυγμή σας μπροστά σε κάτι που επιθυμείτε είναι από τις κύριες ιδιότητές σας. Βρείτε τον κατάλληλο τρόπο για να περάσετε τα μηνύματά σας.

Για τους Τοξότες, σήμερα έχετε την απαραίτητη ώθηση για να κάνετε πράγματα και να κινητοποιηθείτε γενικότερα. Ωστόσο, καλό θα είναι να μην επιμείνετε περισσότερο από όσο πρέπει.

Για τους Αιγόκερους, προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες έρχονται εντόνως στην επιφάνεια ζητώντας να βρουν τρόπο εκτόνωσης και πραγμάτωσης σήμερα. Γνωρίζετε πολύ καλά την δαπάνη του χρόνου γιαυτό σήμερα κινηθείτε όσο περισσότερο ευέλικτα γίνεται.

Για τους Υδροχόους, το ενεργειακό φορτίο της ημέρας έχει ιδιαίτερη παρόρμηση, ωστόσο θα πρέπει να κινηθείτε με ιδιαίτερη μαεστρία για να πετύχετε αυτό που θέλετε αυτή τη στιγμή.

Για τους Ιχθύες, σήμερα προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε όσο περισσότερο παραγωγικά τον χρόνο που έχετε, ιδιαίτερα σε θέματα που έχουν ιδιαίτερη αξία για εσάς. Η προσπάθεια μετράει περισσότερο από το αποτέλεσμα που θα φέρετε.