Την εβδομάδα αυτή, έχουν την τιμητική τους οι Δίδυμοι. Καθώς, Ήλιος, Αφροδίτη, Δίας αλλά και Ερμής, βρίσκονται στο ζώδιο τους. Είναι μια εβδομάδα που εχει και θετικές αλλά και απαιτητικές όψεις. Ενώ, έχουμε και την Νέα Σελήνη, η οποία γίνεται στο ζώδιο των Διδύμων, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους το δεύτερο πενθήμερο, και συγκεκριμένα όσους έχουν πλανήτες στην 15η,16η και 17η μοίρα. Η Νέα Σελήνη δίνει την ευκαιρία σε Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες που έχουν πλανήτες στην συγκεκριμένη ημερομηνία να ξεκινήσουν κάτι καινούργιο στο οποίο θα επιτύχουν μακροπρόθεσμα, θα χρειαστεί όμως προσπάθεια, επιμονή και υπομονή, καθώς εμπλέκεται στην συγκεκριμένη Νέα Σελήνη ενεργά και ο Κρόνος. 

Ξεκινάμε την εβδομάδα με το όμορφο εξάγωνο του Ερμή, από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα, ο οποίος Βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων. Μια πολύ όμορφη όψη, που δίνει την ευκαιρία σε Ταύρους, αλλά και Ιχθύς να περάσουν όμορφες στιγμές, γεμάτες αγάπη, ηρεμία, θαλπωρή και αποδοχή με τους οικείους τους. Είναι μια εξαιρετική μέρα γεμάτη έμπνευση για τους καλλιτέχνες, ενώ αν έχετε παρεξηγηθεί με κάποιον θα έχετε την ευκαιρία να τα βρείτε, αν φυσικά το επιθυμείτε. Φυσικά, πάντα βλέπουμε την όψη σε συνδυασμό με τον ατομικό αστρολογικό μας χάρτη. 

Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο των Διδύμων, μια εξαιρετική θέση για τον Ερμή, καθώς μπαίνει σε ζώδιο κυβέρνησης του. Η επικοινωνία ξεμπλοκάρει, ενώ γενικότερα πράγματα και καταστάσεις ξεκινούν να συμβαίνουν πιο γρήγορα. Ταυτόχρονα, έχουμε το υπέροχο τρίγωνο μεταξύ του Δία, από το ζώδιο των Διδύμων με τον Πλούτωνα, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου, μια όψη ιδιαίτερα ευνοϊκή, που φέρνει τύχη και επιτυχία σε Δίδυμους, Τοξότες, Ζυγούς αλλά και Υδροχόους, γεννημένους στις πρώτες μέρες των ζωδίων. 

Ακολουθούν μια σειρά από ευνοϊκές όψεις για το ζώδιο των Διδύμων, όπως το εξάγωνο του Ήλιου από το ζώδιο των Διδύμων με τον Βόρειο δεσμό της Σελήνης στον Κριό, ταυτόχρονα με το εξάγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων με τον Βόρειο δεσμό της Σελήνης, όψη που επηρεάζει κυρίως, Διδύμους και Κριούς γεννημένους το 2ο δεκαήμερο, και όσους έχουν πλανήτες στην 12η,13η και 14η μοίρα. Όψεις ιδιαίτερα ευνοϊκές που μπορεί να φέρουν ένα νέο άνθρωπο στη ζωή σας, ένα καινούργιο σύντροφο, ή μια οικονομική επιτυχία, η οποία θα σας βοηθήσει σημαντικά, δείτε την όψη σε συνδυασμό πάντα με τον προσωπικό αστρολογικό σας χάρτη. 

Στη συνέχεια, έχουμε μια εξαιρετικά βοηθητική όψη, το τρίγωνο μεταξύ του Ερμή, από το ζώδιο των Διδύμων με τον Πλούτωνα, από το ζώδιο του Υδροχόου. Μια όψη που βοηθάει στην επίτευξη στόχων και οδηγεί σε έντονη, βαθιά, στοχευμένη σκέψη αλλά και σε μια βαθιά ανάγκη για εσωτερικές αναζητήσεις. Ενώ, μπορεί να φέρει και ένα ταξίδι ή μια συνάντηση η οποία θα σας αλλάξει τη ζωή και τον τρόπο σκέψης. Επηρεάζει κυρίως τους Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, και όσους έχουν πλανήτες στην 0η, 1η και 2η μοίρα. 

Την ίδια μέρα έχουμε και την σύνοδο του Ήλιου με την Αφροδίτη, στο ζώδιο των Διδύμων. Είναι μια εξαιρετική όψη, για όσους επηρεάζει, πάντα όμως κοιτάμε και τον ατομικό αστρολογικό μας χάρτη, για να καταλάβουμε πως θα εκφραστεί αυτή η όψη στην προσωπική μας ζωή. Πολλοί θα νιώσουν ότι είναι στο επίκεντρο των εξελίξεων, ενώ η μέρα υπόσχεται έντονη κοινωνικοποίηση, ευκαιρία για μια σημαντική ερωτική γνωριμία αλλά και ευκαιρίες για βελτίωση των οικονομικών. Επηρεάζει τους Δίδυμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες γεννημένους το 2ο δεκαήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 13η,14η και 15η μοίρα. 

Στο τέλος της εβδομάδας έχουμε την είσοδο του Άρη στον Ταύρο. Μια ζωδιακή αλλαγή, που φέρνει στο προσκήνιο κυρίως τους Ταύρους αλλά και τους Σκορπιούς. Κινητοποιώντας τους και ταρακουνώντας τους. Πάντα να κοιτάτε την κάθε όψη σε συνδυασμό με τον μοναδικό αστρολογικό σας χάρτη. 

Τέλος, η τελευταία θετική αστρολογική όψη της εβδομάδας είναι το εξάγωνο του Ερμή, από το ζώδιο των Διδύμων με τον Βόρειο δεσμό της Σελήνης, από το ζώδιο του Κριού. Όσοι επηρεάζονται από αυτή την όψη, κυρίως Δίδυμοι και Κριού γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο, και όσοι έχουν πλανήτες στην 12η,13η και 14η μοίρα, σε συνδυασμό με τον ατομικό αστρολογικό τους χάρτη, θα έχουν την ευκαιρία για μια γνωριμία ή συνάντηση η οποία θα τους αλλάξει τη ζωή. Επίσης, θέματα παρεξηγήσεων μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον θα έχουν την ευκαιρία να συζητηθούν και να βρεθεί τρόπος επίλυσης τους, ούτος ώστε η επικοινωνία να επανέλθει. 

Για αυτή την εβδομάδα, τα πιο τυχερά ζώδια είναι  Ταύροι, Δίδυμοι, Παρθένοι, Ζυγοί, Τοξότες, Υδροχόοι και Ιχθύες. Πάμε να δούμε αναλυτικά ποια είναι η τυχερή μέρα της εβδομάδας για κάθε ένα από αυτά, και πως μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. 

ΤΑΥΡΟΙ  Ευκαιρία για ευχάριστες στιγμές.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Δευτέρα. Το υπέροχο εξάγωνο του Ερμή από το ζώδιο σας, με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς. Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία για μια ερωτική γνωριμία, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα καταφέρουν να περάσουν ρομαντικές στιγμές με το άλλο τους μισό. Είναι μια εξαιρετικά δημιουργική μέρα για όσους ασχολούνται με την τέχνη ή γενικότερα έχουν καλλιτεχνικές ανησυχίες. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να βγείτε έξω , να περάσετε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας, να λύσετε παρεξηγήσεις και να δώσετε αγάπη, όπως και να δεχτείτε. 

Αρκετοί μπορεί να δουν και τα οικονομικά τους να βελτιώνονται, ενώ νιώθετε καλά. Καλό θα ήταν να αποφύγετε το κλείσιμο συμφωνιών καθώς και τις υπογραφές την σημερινή μέρα. Για να καταλάβετε πως θα επηρεάσει την προσωπική σας ζωή, είναι σημαντικό να δείτε την όψη σε σχέση με τον προσωπικό αστρολογικό σας χάρτη. Επηρεάζει τους γεννημένους το τελευταίο δεκαήμερο, καθώς και όσους έχουν πλανήτες στην 28η, 29η και 30η μοίρα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ  Τύχη και εύνοια σε πολλούς τομείς της ζωής σας, ανάλογα το δεκαήμερο σας. 

Το ζώδιο σας σίγουρα βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων, και ανάλογα με το δεκαήμερο που έχετε γεννηθεί, αλλά και με τον ατομικό αστρολογικό σας χάρτη, και τις δυνατότητες του, αυτή η εβδομάδα θα σας χαρίσει τύχη και χαρούμενες στιγμές. Για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, και ιδιαίτερα τις πρώτες μέρες, και όσους έχουν πλανήτες στην 0, 1η, 2η και 3η μοίρα, καθώς και για τους γεννημένους μέσα 2ου δεκαημέρου  και όσους έχουν πλανήτες στην 13η, 14η και 15η μοίρα η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας είναι η Τρίτη. 

Για τους πρώτους, το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό, δίνοντας την ευκαιρία σε πολλούς από εσάς να αλλάξετε την καθημερινότητα σας, να πραγματοποιήσετε ένα όνειρο ή ένα ταξίδι που είχατε καιρό στο μυαλό σας, και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους οικείους σας, γεμάτοι ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση. Ταυτόχρονα, ευνοείστε και από τη σύνοδο του Ερμή με τον Δία, είναι λοιπόν μια εξαιρετική μέρα για να κάνετε μια σημαντική επαγγελματική συνεργασία, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα έχουν την ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα, μια καινούρια ερωτική σχέση. 

Την συγκεκριμένη μέρα ευνοούνται και οικογενειακά ζητήματα, καθώς και θέματα σπιτιού, όπως και οποιαδήποτε επιχειρηματική ή εμπορική δραστηριότητα. Για τους δεύτερους, τους γεννημένους μέσα δεύτερου δεκαήμερου, το εξάγωνο του Ήλιου με το Βόρειο, της Αφροδίτης με το Βόρειο, αλλά και η σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη, είναι ιδιαίτερα βοηθητικές όψεις, που σίγουρα θα τις αισθανθείτε. Πάντα όμως να έχετε στο μυαλό σας τον προσωπικό, ατομικό σας χάρτη, εξετάζεται στην όψη, σε συνδυασμό με τον χάρτη, για να δείτε πως θα βιώσετε εσείς τη συγκεκριμένη όψη στην προσωπική σας ζωή. 

Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια καινούργια ερωτική σχέση, η οποία θα σας αλλάξει τη ζωή. Ενώ, μπορεί να έρθει και μια εγκυμοσύνη, ένα παιδάκι στη ζωή σας. Είναι μια μέρα που σημαντικοί άνθρωποι για την μετέπειτα πορεία σας, θα βρεθούν στο δρόμο σας. Τέλος, μπορεί να προκύψει ένα ταξίδι, το οποίο θα σας αλλάξει τη ζωή, βελτίωση επί των οικογενειακών σας σχέσεων, αλλά και των οικονομικών σας, εφόσον το επιτρέπει ο χάρτης σας φυσικά. 

ΠΑΡΘΕΝΟΙ – Ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές, επαγγελματική επιτυχία.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Τρίτη. Η υπεροχή σύνοδος μεταξύ του Ερμή και του Δία, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς. Πολλοί από εσάς θα έχουν τύχη και επιτυχία, σε θέματα καριέρας ή μια επαγγελματική επιτυχία, που θα αλλάξει την κοινωνική τους εικόνα. Ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα αποφασίσουν να προχωρήσουν την ερωτική τους σχέση ένα βήμα παραπέρα και θα την επισημοποιήσουν. Η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή και για θέματα σπιτιού, καθώς και για οικογενειακά ζητήματα, εκμεταλλευτείτε το. 

Συζητήστε και λύστε ή διευθετήστε καταστάσεις που σας εγκλωβίζουν και σας κρατούν δέσμιους. Από την άλλη, είναι μια εξαιρετική μέρα για εμπορικές συναλλαγές, αλλά και για επιχειρηματικές δραστηριότητες. Επηρεάζει τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, και κυρίως όσους έχουν πλανήτες στην 1η, 2η και 3η μοίρα. Μην ξεχνάτε το πώς θα σας επηρεάσει εσάς προσωπικά, εξαρτάται πάντα και από τον ατομικό αστρολογικό σας χάρτη. 

ΖΥΓΟΙ – Ευκαιρία για ταξίδια και βελτίωση των οικονομικών σας.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Τρίτη. Το μοναδικό τρίγωνο μεταξύ του Ερμή, με τον Πλούτωνα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς. Είναι μια εξαιρετική μέρα, η οποία δίνει την ευκαιρία για να οργανώσετε και να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Από την άλλη για όσους δίνουν εξετάσεις είτε για να μπουν στο πανεπιστήμιο, είτε για να περάσουν μαθήματα καθώς φοιτούν σε αυτό, είναι μια μέρα που σας βοηθάει να πετύχετε στο σκοπό σας, καθώς έχετε εγκεφαλική διαύγεια και αναλυτικό νου. Όσοι από εσάς ασχολείστε με το εμπόριο και το επιχειρείν, επίσης θα έχετε την δυνατότητα για μια επιτυχία, η οποία είναι πολύ πιθανό να συνδυαστεί με βελτίωση του εισοδήματος σας. επηρεάζει τους γεννημένους αρχές πρώτου δεκαήμερου, και όσους έχουν πλανήτες στην 0, 1η και 2η μοίρα. Μην ξεχνάτε το πώς θα σας επηρεάσει εσάς προσωπικά, εξαρτάται πάντα και από τον ατομικό αστρολογικό σας χάρτη.

ΤΟΞΟΤΕΣ – Ευκαιρίες στον τομέα των ερωτικών σας.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Τρίτη. Για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, και όσους έχουν πλάνητες στην 1η, 2η και 3η μοίρα, η σύνοδος Ερμή- Δία  ευνοεί τη δημιουργία μιας γνωριμίας, η οποία θα οδηγήσει σε ερωτική σχέση. Δεν είναι λίγοι όμως και εκείνοι, που θα έχουν την ευκαιρία να αναζωπυρώσουν την ήδη υπάρχουσα ερωτική σχέση τους ή που θα αποφασίσουν να την περάσουν στο επόμενο στάδιο και ίσως νιώσουν την ανάγκη να κάνουν μια εντυπωσιακή πρόταση γάμου. 

Από την άλλη ευνοούνται σημαντικά θέματα καριέρας, καθώς και συζητήσεις και διαπραγματεύσεις που αφορούν επαγγελματικές συνεργασίες. Για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο, και όσους έχουν πλανήτες στην 13η, 14η και 15η μοίρα, η σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή. Αν ανήκετε σε αυτό το δεκαήμερο, νιώθετε ότι είστε στο προσκήνιο και όλα τα φώτα είναι πάνω σας αυτή την περίοδο. Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια όμορφη ερωτική σχέση ή να ανανεώσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας, ενώ δεν λείπουν οι ευκαιρίες για επαγγελματική και εργασιακή επιτυχία.  

Επιτέλους, όνειρα, επιθυμίες και στόχοι μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, ενώ η καθημερινότητα σας μοιάζει πιο όμορφη και πιο ευχάριστη. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που μπορεί να αποφασίσουν να ταξιδέψουν. Μην ξεχνάτε ότι πρέπει να διαβάζετε την ανάλυση της όψης και να έχετε κατά νου, τον ατομικό αστρολογικό σας χάρτη, για να δείτε πως ακριβώς θα σας επηρεάσει στην προσωπική σας ζωή. 

ΥΔΡΟΧΟΟΙ – Ευκαιρίες για επαγγελματική και προσωπική επιτυχία.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας είναι η Τρίτη. Το μοναδικό τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα είναι ιδιαίτερα σημαντικό και θετικό για εσάς. Οι γεννημένοι αρχές του 1ου  δεκαημέρου, και όσο έχουν πλανήτες στην 0, 1η και 2η μοίρα του ζωδίου, θα έχουν την ευκαιρία, αν το επιτρέπει και ο προσωπικός αστρολογικός τους χάρτης, για μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία  η οποία θα απογειώσει την καριέρα τους  και θα αλλάξει ριζικά την κοινωνική τους εικόνα. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν κάποιον και να δημιουργήσουν μια ερωτική ή σεξουαλική σχέση. 

Η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή και για θέματα παιδιών. Αν ήδη έχετε παιδιά θα περάσετε ευχάριστες στιγμές μαζί τους, ενώ είναι εξαιρετική μέρα για να ξεκινήσετε την προσπάθεια αν θέλετε να αποκτήσετε. Νιώθετε καλά, με ανεβασμένη λίμπιντο και έντονη δημιουργικότητα, βγείτε έξω και εκμεταλλευτείτε την ημέρα στο έπακρο. Το πώς θα βιώσετε στην προσωπική σας ζωή την συγκεκριμένη όψη, έχει να κάνει με τον προσωπικό αστρολογικό σας χάρτη. 

ΙΧΘΥΕΣ – Όμορφες στιγμές με την οικογένεια και τον σύντροφο.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Δευτέρα. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για τους γεννημένους τέλος 3ου δεκαημέρου, και όσους έχουν πλανήτες στην 28η, 29η και μέχρι το τέλος του ζωδίου. Είναι μια μέρα που μπορείτε να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τους αγαπημένους σας μέσα στο σπίτι, και την οικογένεια σας. Ενώ αν έχετε ερωτική σχέση, μπορείτε να συζητήσετε και να δημιουργήσετε καινούργιες γέφυρες επικοινωνίας βασισμένες στην αγάπη και την αλληλοκατανόηση. Είναι εξαιρετική μέρα για να συγχωρήσετε κοντινά σας άτομα και να γεφυρώσετε παρεξηγήσεις. Τέλος, η φαντασία σας είναι έντονη, και η ανάγκη να γίνεται ένα με τον σύντροφο σας, πολύ μεγάλη. Το πώς θα βιώσετε στην προσωπική σας ζωή την συγκεκριμένη όψη, έχει να κάνει με τον προσωπικό αστρολογικό σας χάρτη.

Εμείς εδώ, αναλύουμε τις θετικές πλανητικές όψεις, χωρίς να λαμβάνουμε υπ’ όψιν μας τις αρνητικές. Οι αστρολογικές ερμηνείες που δίνονται σε αυτό το άρθρο, γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις.   Όπως ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, έτσι μοναδικός είναι και ο αστρολογικός του χάρτης. Είμαστε πολυσύνθετα όντα, και έτσι είναι και ο αστρολογικός μας χάρτης.  Ο κάθε ένας λοιπόν, μπορεί να βιώσει με διαφορετικό τρόπο τις όψεις αυτές που αναλύουμε, σύμφωνα με τον δικό του χάρτη. Χρησιμοποιήστε την αστρολογία ως βοήθημα, ως εργαλείο, ένα από τα πολλά, που έχετε στην φαρέτρα σας, ως οδηγό, και πάντα με γνώμονα ότι έχουμε ελεύθερη βούληση, ότι εμείς φτιάχνουμε τη ζωή μας, εμείς επιλέγουμε, δουλεύουμε και δημιουργούμε το μέλλον μας.

Διαβάστε το ζώδιο σας , αλλά και τον ωροσκόπο σας, καθώς και το ζώδιο της Σελήνης σας αν είστε γυναίκα. Επίσης δίνουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στο ζώδιο του Ήλιου, αν ο χάρτης είναι ημερήσιος ή στο ζώδιο της Σελήνης, όταν ο χάρτης είναι νυχτερινός. 

christosarchos.gr