Ημερίδα με θέμα «Λάρισα, πόλη στο μέλλον», πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Divani στη Λάρισα, παρουσία του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Μαργαρίτη Σχοινά, του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, κ. Χρήστου Σταϊκούρα, της Υπουργού Πολιτισμού, κας Λίνας Μενδώνη, της Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, κας Σοφίας Ζαχαράκη και της Υφυπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, κας Ζέττας Μακρή. Στην ημερίδα που διοργάνωσαν με επιτυχία, ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός «Ελευθερία», ο Δήμος Λαρισαίων και η ΔΕΥΑΛ, το παρών έδωσε ο Βουλευτής του νομού Λάρισας, της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χρήστος Καπετάνος.

Η Λάρισα ακολουθεί πιστά τις επιταγές της εποχής, πρωτοπορώντας στην εξέλιξη και την καινοτομία.

Η πολυπληθής αυτή πόλη αυξάνει τις ανάγκες της και προχωράει με πρόοδο και ευημερία, αγκαλιάζοντας τις ανάγκες του μέλλοντος.

Ο Λαρισαίος Βουλευτής, είχε την ευκαρία να συνομιλήσει με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και με τους διακεκριμένους ομιλητές των τριών ενοτήτων της εξαιρετικής αυτής ημερίδας. Κατόπιν συνεχάρη τους διοργανωτές για την άψογη παρουσίαση και προχώρησε σε δηλώσεις:

«Παρακολουθήσαμε μια εξαιρετική διοργάνωση στην πόλη της Λάρισας, για την πόλη της Λάρισας. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε παρά τα άσχημα που ζήσαμε τελευταία ότι ο κόσμος προχωράει με γοργούς ρυθμούς, η τεχνολογία και η επιστήμη προοδεύουν, και φυσικά η πόλη μας πρωτοπορεί στην εξέλιξη αυτή. Δημιουργώντας ένα σταυροδρόμι πολιτισμού, τεχνολογίας και καινοτομίας, έτοιμη να υποδεχτεί την εξέλιξη του μέλλοντος, ανταποκρινόμενη πάντα στις ανάγκες των κατοίκων της».