Τα χρόνια έχουν περάσει. Έχεις αλλάξει πια συνήθειες. Υπάρχει κάτι ακόμα όμως που σε τσιγκλά. Είναι αυτή η αίσθηση των κειμένων και του λόγου που απολάμβανες καθημερινά αγοράζοντας την αγαπημένη σου εφημερίδα. Όταν διάβαζες με ανυπομονησία τις αθλητικές ειδήσεις της λατρεμένης σου ομάδος κάθε πρωί για να φουσκώνεις από υπερηφάνεια απέναντι στους συναδέλφους για τους άθλους και τα κατορθώματά της.

Εδώ και λίγους μήνες, σε ηλεκτρονική μορφή, μπορείς να έχεις αυτή τη λησμονημένη αίσθηση εκείνου του ποιοτικού λόγου αθλητικών ειδήσεων από μία εκλεκτή ομάδα αθλητικογράφων. Αθλητικές ειδήσεις αλλιώς λοιπόν. Αυτό που περίμενες. Λόγος μεστός. Λόγος αντικειμενικός. Λόγος επιπέδου. Χωρίς υπερβολές, χωρίς τίτλους για το κλικ, χωρίς κρυμμένα συμφέροντα. Το επίκεντρο των αθλητικών νέων είσαι εσύ. Ο χρόνος σου είναι χρήμα. Για αυτό η Sportday, σου προσφέρει στο Τώρα, το μέγιστο, γιατί απλά η ενημέρωση είναι όπλο.

Νέα μορφή, νέο μενού, νέες κατηγορίες, παλαιός ποιοτικός λόγος επιπέδου όμως. Ο εκσυγχρονισμός δεν σημαίνει εκφυλισμός, σημαίνει συνύπαρξη των νεότερων τεχνολογικών καινοτομιών με αυτό που οι αθλητικές ειδήσεις ήταν κάποτε. Δηλαδή πάθος, συναίσθημα, έρωτας. Αυτό που μένει είναι να ενδώσεις.